רקע הנמל מעודכן

חיתוכיות יוגורט, ריבת חלב ולוטוס

חיתוכיות חלבון – הנשנוש המתוק והאידיאלי לקיץ! מכירים את זה שחם בחוץ, מתחשק לכם משהו מתוק לאכול ואין לכם כוח להשקיע ולהכין משהו? אז הנה הפתרון! שמרו את החיתוכיות במקפיא ונשנשו בכל פעם שמתחשק לכם
חיתוכיות חלבון – הנשנוש המתוק והאידיאלי לקיץ! מכירים את זה שחם בחוץ, מתחשק לכם משהו מתוק לאכול ואין לכם כוח להשקיע ולהכין משהו? אז הנה הפתרון! שמרו את החיתוכיות במקפיא ונשנשו בכל פעם שמתחשק לכם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 4 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    41
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 41.2 קק״ל 411.7 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 57.9 גרם
    שומן 1.4 גרם 13.6 גרם
    נתרן 24.7 מ״ג 246.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 2.7 מ״ג 27.1 מ״ג
    סידן 35.8 מ״ג 358.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 16.5 מ״ג 164.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 4 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    41
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 41.2 קק״ל 411.7 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 57.9 גרם
    שומן 1.4 גרם 13.6 גרם
    נתרן 24.7 מ״ג 246.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 12.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 2.7 מ״ג 27.1 מ״ג
    סידן 35.8 מ״ג 358.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 16.5 מ״ג 164.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מרפדים מגש בינוני שיכול להיכנס למקפיא בנייר אפייה של הנמל.
  2. מוזגים על נייר האפייה את היוגורט, ריבת החלב ומערבבים. משטחים על נייר האפייה את התערובת לעובי של כחצי סנטימטר.
  3. שוברים ומרסקים ביסקוויטים של לוטוס בגדלים שונים ומפזרים באופן שווה על היוגורט.
  4. מכניסים למקפיא למשך 4 שעות, שוברים ובתאבון!
חיתוכיות יוגורט, ריבת חלב ולוטוס1
חיתוכיות יוגורט, ריבת חלב ולוטוס. צילום: רובי מיכאל

הערות

  • ניתן לשמור את החיתוכיות במקפיא עד חודש ימים בקופסא אטומה.
  • ניתן להחליף את יוגורט החלבון ביוגורט אחר שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות