
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
ירקות
-
2 גזרים בינוניים
-
2 מלפפונים בינוניים
-
2 צנון בינוניים
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
אופן הכנה
- קולפים את הגזרים.
- חותכים את הגזרים, המלפפונים, הצנונים והגמבה לקוביות בגודל 1 ו-1/2 ס”מ, אפשר להשתמש בקוצץ ירקות, פורסים את הפלפל החריף.
- מבשלים את חומרי השימור בסיר, עד שהסוכר נמס.
- מכבים, מצננים ויוצקים על הירקות בקערה גדולה.
- מקררים ושומרים בצנצנת אטומה.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
1113.1
קק״ל
1113.1
קק״ל
פחמימות
230.6
גרם
230.6
גרם
שומן
0.2
גרם
0.2
גרם
נתרן
3319.0
מ״ג
3319.0
מ״ג
חלבון
4.1
גרם
4.1
גרם
סיבים תזונתיים
16.1
גרם
16.1
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.0
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
163.8
מ״ג
163.8
מ״ג
ברזל
4.1
מ״ג
4.1
מ״ג
אשלגן
2290.0
מ״ג
2290.0
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
0.6
מ״ג
תגובות (3)
אכין לחג 🙂
רעיון מעולה! בהצלחה!
הכנתי. מעולה!