חמוצים סיניים ממש כמו במסעדות של ישראל אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים חמוצים סיניים משגעים ממבחר ירקות. פשוט מכינים את נוזל ההחמצה, בוחרים ירקות שאוהבים ושומרים בצנצנת במקרר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

ירקות

נוזל שימור

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזרים.
  2. חותכים את הגזרים, המלפפונים, הצנונים והגמבה לקוביות בגודל 1 ו-1/2 ס”מ. פורסים את הפלפל החריף.
  3. מבשלים את חומרי השימור בסיר, עד שהסוכר נמס.
  4. מכבים, מצננים ויוצקים על הירקות בקערה גדולה.
  5. מקררים ושומרים בצנצנת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 935.7 קק״ל 935.7 קק״ל
פחמימות 209.5 גרם 209.5 גרם
שומן 0.2 גרם 0.2 גרם
נתרן 3318.6 מ״ג 3318.6 מ״ג
חלבון 4.1 גרם 4.1 גרם
סיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 163.9 מ״ג 163.9 מ״ג
ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
אשלגן 2290.9 מ״ג 2290.9 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody