חמין מהיר הכנה

לא תאמינו אבל אפשר להכין חמין מהיר הכנה, עם טעמים עמוקים ובשר רך-רך, בלי לילה שלם בתנור. הפעילו את המזגן הנה המתכון שלכם לשבת הקרובה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  • שמים את הסיר הקרמי במכשיר ומפעילים על מצב בישול/צריבה למשך 20 דקות.
  • בינתיים, עד שהסיר מתחמם, קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות, קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לחצי.
  • מוסיפים את הבצל והשמן לסיר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך מעט.
  • מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
  • מוסיפים את שאר המצרכים, כולל מים עד כיסוי, מערבבים מעט וסוגרים עם מכסה סיר לחץ. מוודאים שהשסתום על מצב Seal.

  • מעבירים למצב סיר לחץ למשך 20 דקות ולוחצים על התחל.
  • כשהבישול מסתיים, עוצרים, משחררים לחץ מהשסתום, מעבירים למצב בישול איטי למשך 4-5 שעות ולוחצים על התחל.
  • אוהבים שהחלק העליון שחום? סוגרים עם מכסה ההשחמה ומפעילים על מצב גריל למשך 10 דקות.

הערות

  • אם אוהבים שהחלק העליון שחום: סוגרים עם מכסה ההשחמה ומפעילים על מצב גריל למשך 10 דקות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 782.0 קק״ל 3127.8 קק״ל
פחמימות 42.1 גרם 168.4 גרם
שומן 47.7 גרם 190.9 גרם
נתרן 1462.9 מ״ג 5851.5 מ״ג
חלבון 46.4 גרם 185.8 גרם
סיבים תזונתיים 11.0 גרם 44.0 גרם
שומן רווי 8.6 גרם 34.5 גרם
כולסטרול 80.0 מ״ג 320.0 מ״ג
סידן 68.3 מ״ג 273.1 מ״ג
ברזל 5.5 מ״ג 21.9 מ״ג
אשלגן 1521.6 מ״ג 6086.5 מ״ג
אבץ 9.1 מ״ג 36.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody