חרוסת עירקית של סבתא ליליאן

לכל אחד יש חרוסת משלו, ולסבתא ליליאן של נעמה יש חרוסת עיראקית נהדרת עם אגוזי לוז ושקדים, וגם קורט הל שנותן לכל הסיפור קיק מגניב
לכל אחד יש חרוסת משלו, ולסבתא ליליאן של נעמה יש חרוסת עיראקית נהדרת עם אגוזי לוז ושקדים, וגם קורט הל שנותן לכל הסיפור קיק מגניב
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    825
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 824.7 קק״ל 3299.0 קק״ל
    פחמימות 153.0 גרם 612.1 גרם
    שומן 21.2 גרם 84.7 גרם
    נתרן 65.6 מ״ג 262.2 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 29.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 198.4 מ״ג 793.8 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1606.2 מ״ג 6424.6 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    825
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 824.7 קק״ל 3299.0 קק״ל
    פחמימות 153.0 גרם 612.1 גרם
    שומן 21.2 גרם 84.7 גרם
    נתרן 65.6 מ״ג 262.2 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 29.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 198.4 מ״ג 793.8 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 1606.2 מ״ג 6424.6 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

חומרי גלם לחרוסת
כל החומרים מוכנים
  1. טוחנים את כל החומרים יחד במעבד מזון.

    חומרי החרוסת במעבד מזון
    טוחנים את החומרים יחד

  2. אוכלים עם מצה או עלה חסה עם נגיעה של טחינה גולמית מעל.
    חרוסת עם עלי חסה ומצות
    חרוסת של סבתא ליליאן - מושלמת עם חסה או מצה
    חרוסת עם מעבד מזון
    חרוסת מושלמת של סבתא ליליאן. צילום: נמרוד סונדרס

    רוצים עוד מתכונים לפסח? יונתן רושפלד ומירי כהן בחוברת מתכונים שכולה אוכל טעים וכשר לפסח! לחצו כאן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חרוסת עירקית של סבתא ליליאן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    שרה

    תודה רבה על המתכון לחרוסת. בע”ה אכין את המתכון מחר. משום מה אגוז הלוז נראה בתמונה כמו גרגרי חומוס.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים