חרוסת עירקית של סבתא ליליאן

לכל אחד יש חרוסת משלו, ולסבתא ליליאן של נעמה יש חרוסת עיראקית נהדרת עם אגוזי לוז ושקדים, וגם קורט הל שנותן לכל הסיפור קיק מגניב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

חומרי גלם לחרוסת
כל החומרים מוכנים
  1. טוחנים את כל החומרים יחד במעבד מזון.

    חומרי החרוסת במעבד מזון
    טוחנים את החומרים יחד

  2. אוכלים עם מצה או עלה חסה עם נגיעה של טחינה גולמית מעל.
    חרוסת עם עלי חסה ומצות
    חרוסת של סבתא ליליאן - מושלמת עם חסה או מצה
    חרוסת עם מעבד מזון
    חרוסת מושלמת של סבתא ליליאן. צילום: נמרוד סונדרס

    רוצים עוד מתכונים לפסח? יונתן רושפלד ומירי כהן בחוברת מתכונים שכולה אוכל טעים וכשר לפסח! לחצו כאן

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 859.4 קק״ל 3437.6 קק״ל
פחמימות 157.2 גרם 628.9 גרם
שומן 22.7 גרם 90.6 גרם
נתרן 65.9 מ״ג 263.5 מ״ג
חלבון 8.0 גרם 32.1 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.4 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 267.0 מ״ג 1068.0 מ״ג
ברזל 5.9 מ״ג 23.5 מ״ג
אשלגן 1615.1 מ״ג 6460.3 מ״ג
אבץ 6.8 מ״ג 27.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    נירית

    תודה שאתם מביאים את המתכונים של הסבתות העירקיות ולא שוכחים אותם

    Avatar
    ריני

    נראה לי שזה הטעם של החרוסת של סבתי לוג׳יה עליה השלום

      Avatar
      Foody Foody

      נהדר. אין כמו חרוסת עירקית.
      חג שמח!