חריימה טופו חומוס ברוטב אדום

כך תחליפו את מנת הדג בארוחת שישי במנה טבעונית פיקנטית טעימה וקלה להכנה של חריימה טופו חומוס ברוטב אדום משני סוגי פלפלים, עגבניות ומגוון תבלינים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

קציצות טופו חומוס

רוטב

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו.
  2. מכינים את הקציצות: מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה דקה. שמים בקערת מעבד מזון את הכוסברה, השום, שמן הזית, התבלינים והפלפל החריף וטוחנים למשחה אחידה. מערבבים את הטופו עם המשחה עד שמתקבלת תערובת דביקה. במידת הצורך מוסיפים כף קמח.

    מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה דקה
    מגרדים את הטופו חומוס בפומפייה דקה

  3. קורצים מהתערובת קציצות בינוניות פחוסות ומסדרים על גבי התבנית. משמנים מלמעלה ואופים 15-20 דקות, עד שהקציצות מתחילות להזהיב.
    מצפים את קציצות החריימה
    מצפים את קציצות החריימה

    מועכים מעט את הקציצות. משק ויילר
    מועכים מעט את הקציצות. משק ויילר

  4. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את השום ושני סוגי הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב עד שהשום מתחיל להזהיב. מוסיפים את העגבניות, המים, הרסק והתבלינים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 3-4 דקות.
  5. מוסיפים את הקציצות לרוטב, מפזרים מעל את הכוסברה ומגישים.

    חריימה טופו חומוס ברוטב אדום - משק ויילר
    חריימה טופו חומוס ברוטב אדום - משק ויילר

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 939.9 קק״ל 939.9 קק״ל
פחמימות 61.1 גרם 61.1 גרם
שומן 72.1 גרם 72.1 גרם
נתרן 4700.5 מ״ג 4700.5 מ״ג
חלבון 12.4 גרם 12.4 גרם
סיבים תזונתיים 8.3 גרם 8.3 גרם
שומן רווי 9.8 גרם 9.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 191.0 מ״ג 191.0 מ״ג
ברזל 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
אשלגן 1675.2 מ״ג 1675.2 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody