חריימה סלמון מהיר הכנה

מי אמר שחריימה חייבים להכין עם לוקוס? מתכון נהדר של חריימה סלמון, דג ברוטב עגבניות פיקנטי, זריז ופשוט להכנה, מתאים לאירוח בשבת וגם בחגים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

דג

הגשה

אופן הכנה

  1. כותשים את השום. מגררים את העגבניות ושומרים את המיץ.
  2. קוצצים את עשבי התיבול. חותכים את הלימון לרבעים.
  3. בקערה קטנה מערבבים את המים עם רסק העגבניות, המלח, הפלפל והתבלינים עד שמתקבל רוטב אחיד.
  4. בסיר רחב מחממים את השמן. מוסיפים את השום ושני סוגי הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב קל עד להזהבת השום.
  5. מוסיפים את העגבניות המגוררות והמיץ, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  6. מניחים מעל הרוטב את חתיכות הסלמון, מפזרים את עשבי התיבול, מכסים ומבשלים על אש נמוכה בערך 15-20 דקות. מדי פעם פותחים את המכסה ומרטיבים את הדגים ברוטב. אין צורך להפוך אותם או לערבב.
  7. מכבים את האש ומגישים עם חתיכות הלימון.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 786.3 קק״ל 3145.1 קק״ל
פחמימות 423.2 גרם 1693.0 גרם
שומן 427.7 גרם 1710.8 גרם
נתרן 1201.9 מ״ג 4807.5 מ״ג
חלבון 408.2 גרם 1632.8 גרם
סיבים תזונתיים 409.2 גרם 1637.0 גרם
שומן רווי 402.2 גרם 1609.0 גרם
כולסטרול 399.4 מ״ג 1597.4 מ״ג
סידן 487.4 מ״ג 1949.6 מ״ג
ברזל 402.8 מ״ג 1611.1 מ״ג
אשלגן 1417.4 מ״ג 5669.5 מ״ג
אבץ 400.3 מ״ג 1601.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody