באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

טארט פטיסייר עם ממרח נוטלה ופירות אדומים

פינוק אמיתי של טארט: תחתית נימוחה של ביסקוויטים עם חמאה, מילוי פטיסייר מפנק וקישוט מרהיב של ממרח נוטלה עשיר עם פירות אדומים ועסיסיים!
פינוק אמיתי של טארט: תחתית נימוחה של ביסקוויטים עם חמאה, מילוי פטיסייר מפנק וקישוט מרהיב של ממרח נוטלה עשיר עם פירות אדומים ועסיסיים!
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3780
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3779.5 קק״ל 3779.5 קק״ל
    פחמימות 294.6 גרם 294.6 גרם
    שומן 275.5 גרם 275.5 גרם
    נתרן 330.7 מ״ג 330.7 מ״ג
    חלבון 42.7 גרם 42.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 143.9 גרם 143.9 גרם
    כולסטרול 1086.7 מ״ג 1086.7 מ״ג
    סידן 1047.8 מ״ג 1047.8 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1478.8 מ״ג 1478.8 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3780
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3779.5 קק״ל 3779.5 קק״ל
    פחמימות 294.6 גרם 294.6 גרם
    שומן 275.5 גרם 275.5 גרם
    נתרן 330.7 מ״ג 330.7 מ״ג
    חלבון 42.7 גרם 42.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 143.9 גרם 143.9 גרם
    כולסטרול 1086.7 מ״ג 1086.7 מ״ג
    סידן 1047.8 מ״ג 1047.8 מ״ג
    ברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 1478.8 מ״ג 1478.8 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
שירן מתתיהו
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


טארט

קרם פטיסייר

קישוט


אופן הכנה

  1. שמים בנינג’ה בלנדר חם קר את קוביות החמאה.
  2. לוחצים על תכנית cook עד להמסה מלאה, ושוב על cook לעצירה.
  3. מוסיפים את הביסקוויטים וממרח הנוטלה, סוגרים ולוחצים על high ו-blend לערבול וטחינת חומרי הקלתית.
  4. מרוקנים את הקלתית לתבנית, מהדקים היטב ומעבירים למקפיא עד לסיום הכנת הקרם.
  5. בינתיים ממלאים את הנינג’ה בלנדר במים ומעט סבון, סוגרים, ולוחצים על תכנית clean.
  6. נותנים לנינג’ה לנקות את עצמו ומעבירים לשטיפה סופית וייבוש קל.
  7. מכינים את קרם הפטיסייר: מכניסים את כל חומרי הפטיסייר חוץ מהחמאה לבלנדר נינג’ה, לוחצים על high ואז על blend לערבוב החומרים למשך 10 שניות, לוחצים שוב על blend לעצירה בסיום.
  8. לאחר מכן לוחצים על התוכנית saute, נמתין שהבלנדר יחמם את הבלילה וייטחן קלות בפולסים למניעת היווצרות קרישי חלמון.
  9. בסיום תכנית saute לוחצים על high ו- cook  ונשלים את פעולת ההסמכה של הבלנדר למשך 5 דקות נוספות כאשר במהלכן מוסיפים את החמאה מחלקו העליון של הבלנדר. החמאה תתרום להתייצבות הסופית של הקרם, כאשר בין לבין לוחצים על pulse למניעת קרישי חלמון וטחינת החמאה באופן מלא בקרם.
  10. בסיום יוצקים את הקרם לתחתית הטארט שהרכבנו לפני כן, מעבירים להתמצקות בקירור, לפחות שעה.
  11. אם אתם בעלי סבלנות הייתי ממליצה אפילו לילה בקירור להתמצקות מלאה.
  12. מכינים את הקישוט: ממלאים שקית זילוף עם מעט ממרח נוטלה, מזלפים טיפות שוקולד עם הקרם שהתמצק בקירור, מוסיפים פירות אדומים, קישוטי שוקולד אם רוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט פטיסייר עם ממרח נוטלה ופירות אדומים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    דיקלה

    למי שאין את הבלנדר איך ניתן להכין את קרם הפטיסייר?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות