סנו רקע

טארט קורנפלקס, שוקולד ומוס גבינה כשר לפסח

טארט משגע ומרשים עם מרקמים וטעמים שכיף לאכול. טארט מקראנץ' קורנפלקס, שוקולד ומוס גבינה קטיפתי כשר לפסח וטעים בכל ימות השנה
טארט משגע ומרשים עם מרקמים וטעמים שכיף לאכול. טארט מקראנץ' קורנפלקס, שוקולד ומוס גבינה קטיפתי כשר לפסח וטעים בכל ימות השנה
  • בתיה שורק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל יום 1, שעה
  • קלוריות
    4288
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4287.6 קק״ל 4287.6 קק״ל
    פחמימות 271.5 גרם 271.5 גרם
    שומן 347.1 גרם 347.1 גרם
    נתרן 140.4 מ״ג 140.4 מ״ג
    חלבון 3553.5 גרם 3553.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 196.7 גרם 196.7 גרם
    כולסטרול 221.2 מ״ג 221.2 מ״ג
    סידן 97.0 מ״ג 97.0 מ״ג
    ברזל 38.4 מ״ג 38.4 מ״ג
    אשלגן 353.0 מ״ג 353.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל יום 1, שעה
  • קלוריות
    4288
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4287.6 קק״ל 4287.6 קק״ל
    פחמימות 271.5 גרם 271.5 גרם
    שומן 347.1 גרם 347.1 גרם
    נתרן 140.4 מ״ג 140.4 מ״ג
    חלבון 3553.5 גרם 3553.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 196.7 גרם 196.7 גרם
    כולסטרול 221.2 מ״ג 221.2 מ״ג
    סידן 97.0 מ״ג 97.0 מ״ג
    ברזל 38.4 מ״ג 38.4 מ״ג
    אשלגן 353.0 מ״ג 353.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


שכבת שוקולד

מוס גבינה


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: שמים את הקורנפלקס בשקית זיפר. סוגרים את השקית ובעזרת מערוך מרדדים לקבלת שברי קורנפלקס קטנים.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים. שומרים 2 כפות מהתערובת ושומרים במקרר
  3. את יתר התערובת מעבירים לתבנית טארט מרופדת בעיגול נייר אפייה, (רק בתחתית, לא בשוליים), ובעזרת כוס מהדקים היטב לקבלת טארט עם שוליים יפה וצפופים. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
  4. מכינים שכבת שוקולד: ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד, מוזגים על גבי הטארט ומורחים. מחזירים למקפיא.
  5. מכינים את מוס הגבינה: בקערה מקציפים את כל המצרכים יחד פרט לגבינת השמנת, כאשר מתקבל קרם רך מוסיפים את הגבינה ומקציפים לקבלת קרם יציב.
  6. יוצקים את מוס הגבינה על גבי השוקולד ובעזרת לקקן יוצרים ״גלים״ לקישוט. מפזרים את שברי תערובת הקורנפלקס הנותרים לקישוט ומעבירים לקירור של 24 שעות.
טארט קורנפלקס, שוקולד ומוס גבינה כשר לפסח1
טארט קורנפלקס, שוקולד ומוס גבינה כשר לפסח. צילום: בתיה שורק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    תמר

    אפשר להחליף את השוקולד בממרח אחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי תמר. אפשר להחליף בממרחים סמיכים אחרים כמו לוטוס.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות