טארט שוקולד ומנגו של מיס פטל!

אחד הקינוחים המרשימים ביותר שיכלתם לבקש - טארט עם בסיס פריך עשוי מעוגיות, טראפל שוקולד, קרם קטיפתי של מנגו ושוקולד לבן וקישוטים שיוציאו לכולם את העיניים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    7 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

בסיס

טראפלס

קרם מנגו

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי פתי בר עם סוכר וחמאה מומסת.
  2. שופכים לתבנית פאי מתפרקת ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות. מכניסים להתייצבות במקרר לכשעתיים.
  3. מכינים את המלית: מכניסים לקערה קטנה שוקולד מריר ו-100 מ”ל שמנת.
    מכניסים למיקרו ומחממים בפולסים, עד שהשוקולד נמס. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
  4. מקררים את התערובת ויוצרים ממנה כדורים קטנים (לחילופין אפשר למזוג את השוקולד המומס לתבניות סיליקון קטנות ולהקפיא).
  5. מסדרים את הכדורים על תחתית הביסקויטים (מחצית מכמות הכדורים ככל הנראה תספיק. בשאר אפשר להשתמש לקישוט או לגלגל באבקת קקאו לטראפלס טעימים ולשמור במקרר).
  6. מכינים את קרם המנגו: ממיסים במיקרו שוקולד לבן עם 100 מ”ל שמנת. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה ומצננים לטמפרטורת החדר. מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים היטב.
  7. מכניסים לבלנדר קוביות מנגו, סוכר ו-50 מ”ל שמנת. טוחנים למחית.
  8. מערבבים את מחית המנגו עם תערובת השוקולד הלבן.
  9. שופכים את התערובת לתוך הקלתית מעל לטראפלס ומיישרים. את שאריות הקרם מקפיאים בתבניות סיליקון בצורת כדור או ספירלה, לקישוט.
  10. מכניסים למקרר להתייצבות לכ-4 שעות.
  11. מקשטים במקרונים, כדורי מוס מנגו ומרנגים ומגישים קר.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 403.1 קק״ל 3224.8 קק״ל
פחמימות 28.2 גרם 225.5 גרם
שומן 30.2 גרם 241.3 גרם
נתרן 68.0 מ״ג 543.9 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 40.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.2 גרם
שומן רווי 15.4 גרם 123.4 גרם
כולסטרול 61.4 מ״ג 491.2 מ״ג
סידן 77.6 מ״ג 621.0 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 6.7 מ״ג
אשלגן 236.3 מ״ג 1890.5 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 4.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody