טארט שוקולד ומנגו של מיס פטל!

אחד הקינוחים המרשימים ביותר שיכלתם לבקש - טארט עם בסיס פריך עשוי מעוגיות, טראפל שוקולד, קרם קטיפתי של מנגו ושוקולד לבן וקישוטים שיוציאו לכולם את העיניים
אחד הקינוחים המרשימים ביותר שיכלתם לבקש - טארט עם בסיס פריך עשוי מעוגיות, טראפל שוקולד, קרם קטיפתי של מנגו ושוקולד לבן וקישוטים שיוציאו לכולם את העיניים
  • שרית נובק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    545
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 544.6 קק״ל 4356.8 קק״ל
    פחמימות 42.2 גרם 337.5 גרם
    שומן 38.9 גרם 311.3 גרם
    נתרן 90.5 מ״ג 723.9 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 53.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 20.7 גרם 165.4 גרם
    כולסטרול 64.9 מ״ג 519.2 מ״ג
    סידן 127.4 מ״ג 1019.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 307.8 מ״ג 2462.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    545
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 544.6 קק״ל 4356.8 קק״ל
    פחמימות 42.2 גרם 337.5 גרם
    שומן 38.9 גרם 311.3 גרם
    נתרן 90.5 מ״ג 723.9 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 53.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 20.7 גרם 165.4 גרם
    כולסטרול 64.9 מ״ג 519.2 מ״ג
    סידן 127.4 מ״ג 1019.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 307.8 מ״ג 2462.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס

טראפלס

קרם מנגו

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי פתי בר עם סוכר וחמאה מומסת.
  2. שופכים לתבנית פאי מתפרקת ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות. מכניסים להתייצבות במקרר לכשעתיים.
  3. מכינים את המלית: מכניסים לקערה קטנה שוקולד מריר ו-100 מ”ל שמנת.
    מכניסים למיקרו ומחממים בפולסים, עד שהשוקולד נמס. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
  4. מקררים את התערובת ויוצרים ממנה כדורים קטנים (לחילופין אפשר למזוג את השוקולד המומס לתבניות סיליקון קטנות ולהקפיא).
  5. מסדרים את הכדורים על תחתית הביסקויטים (מחצית מכמות הכדורים ככל הנראה תספיק. בשאר אפשר להשתמש לקישוט או לגלגל באבקת קקאו לטראפלס טעימים ולשמור במקרר).
  6. מכינים את קרם המנגו: ממיסים במיקרו שוקולד לבן עם 100 מ”ל שמנת. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה ומצננים לטמפרטורת החדר. מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים היטב.
  7. מכניסים לבלנדר קוביות מנגו, סוכר ו-50 מ”ל שמנת. טוחנים למחית.
  8. מערבבים את מחית המנגו עם תערובת השוקולד הלבן.
  9. שופכים את התערובת לתוך הקלתית מעל לטראפלס ומיישרים. את שאריות הקרם מקפיאים בתבניות סיליקון בצורת כדור או ספירלה, לקישוט.
  10. מכניסים למקרר להתייצבות לכ-4 שעות.
  11. מקשטים במקרונים, כדורי מוס מנגו ומרנגים ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
טארט שוקולד ומנגו של מיס פטל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ליעד פרחי

    יש אפשרות במקום מנגו לעשות עם פרי אחר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות