סנו רקע

טבעוני ובריא: עוגיות שיבולת שועל עם פקאן ושוקולד

עוגיות שיבולת שועל טבעוניות עם פקאן, שוקולד צ'יפס ורסק תפוחים לתוספת טעם ורכות. רק לערבב, לגלגל ולאפות במשך 15 דקות
עוגיות שיבולת שועל טבעוניות עם פקאן, שוקולד צ'יפס ורסק תפוחים לתוספת טעם ורכות. רק לערבב, לגלגל ולאפות במשך 15 דקות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.2 קק״ל 2433.3 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 225.7 גרם
    שומן 9.1 גרם 163.7 גרם
    נתרן 4.2 מ״ג 75.1 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 23.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 12.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 150.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 53.3 מ״ג 958.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.2 קק״ל 2433.3 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 225.7 גרם
    שומן 9.1 גרם 163.7 גרם
    נתרן 4.2 מ״ג 75.1 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 23.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 12.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 150.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 53.3 מ״ג 958.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.

    עוגיות שיבולת שועל סנו סושי 6
    מרפדים תבנית בנייר אפייה. צילום: שי נייבורג

  2. שמים בקערת ערבוב גדולה את כל המרכיבים היבשים: שיבולת השועל, הקמח, אגוזי הפקאן, השוקולד צ’יפס, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית.

    עוגיות שיבולת שועל סנו סושי 2
    מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים. צילום: שי נייבורג

  3. מוסיפים לקערה את רסק התפוחים, השמן והסוכר ומערבבים היטב בעזרת מרית לבצק אחיד ודביק.

    עוגיות שיבולת שועל סנו סושי 3
    מוסיפים את המרכיבים הרטובים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד ודביק. צילום: שי נייבורג

  4. מייצרים עוגיות גדולות בעזרת כף גלידה ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. לחילופין אפשר לכדרר עוגיות קטנות בגודל רצוי.

    עוגיות שיבולת שועל סנו סושי 5
    מייצרים עוגיות גדולות בעזרת כף גלידה. צילום: שי נייבורג

  5. אופים במשך 12 דקות במרכז התנור ועוד כ-3-4 דקות מתחת לגריל, עד שהעוגיות מזהיבות יפה. העוגיות מתייצבות סופית אחרי שהן מתקררות. 
  6. מצננים ומגישים.

    עוגיות שיבולת שועל סנו סושי 4
    מצננים עד שהעוגיות מתייצבות. צילום: שי נייבורג

  7. את העוגיות שנשארות שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר. 
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טבעוני ובריא: עוגיות שיבולת שועל עם פקאן ושוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Deborah Duschkin-Kurganoff

    אם רוצים גרסא לא טבעונית, שמים ביצה במקום הרסק?

      Avatar
      Foody Foody

      כן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות