
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כוללשעה ו-15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
בצק
-
1 כוס קמח לבן
-
כפית אבקת אפייה1/6
-
1 1/2 כפות שמן קנולה
-
3 חלמונים L
-
1 ביצה L
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
אופן הכנה
- בקערה לשים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך וחלק (אם דביק ניתן להוסיף עוד קצת קמח).
- קורצים צינורות בצק ויוצרים כעכים בצורת “עבאדי”.
- מכינים את הסירופ: בסיר בינוני-גדול מכניסים את חומרי הסירופ, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים את הטייגלך בסיר עם הסירופ, מכוסה כ-15 דק’. לאחר 15 דק’ מסירים את המכסה ומבשלים כ-שעה נוספת על אש נמוכה-בינונית.
- הטייגלך מוכנות כאשר צבען זהוב והן קשות מעט. מומלץ להגיש עם מעט שומשום. אפשרות הגשה נוספת היא להעביר לצנצנת ולבזוק את הסירופ מעל.
טייגלך כמו של סבתא צילום: עדן טל
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
2547.4
קק״ל
2547.4
קק״ל
פחמימות
537.4
גרם
537.4
גרם
שומן
39.0
גרם
39.0
גרם
נתרן
204.0
מ״ג
204.0
מ״ג
חלבון
30.2
גרם
30.2
גרם
סיבים תזונתיים
3.7
גרם
3.7
גרם
שומן רווי
8.3
גרם
8.3
גרם
כולסטרול
871.7
מ״ג
871.7
מ״ג
סידן
142.8
מ״ג
142.8
מ״ג
ברזל
4.7
מ״ג
4.7
מ״ג
אשלגן
366.9
מ״ג
366.9
מ״ג
אבץ
3.2
מ״ג
3.2
מ״ג
תגובות (8)
טעם של בית סבתי ז״ל
אני מכינה עוגיות בסגנון לחג
עם מה מבשלים את העוגיות?
מבשלים אותן בתוך הסיר עם הסירופ. סיר מכוסה. בהצלחה!
מכירה את זה מההורים הכי טעים שיש!!!
כיף לשמוע! תודה (:
לא הבנתי מבשלים את העוגיות?
נכון! מדובר בעוגיות מיוחדות מאוד.