טיפ משנה עולם! אידוי דג במיקרוגל

כמה פשוט ככה טעים - פילה דג מאודה עם אפונה סינית, צנון ופולי אדממה, בטעם מתקתק של מיסו ומירין. דקות ספורות ושימוש במיקרוגל בלבד ויש לכם ארוחה קלילה וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

דג וירקות

חמאת מיסו

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את החמאה הרכה יחד עם מיסו ומירין.
  2. מורחים את הדג בכל צדדיו, ומכניסים לשקית צלייה- סנו עם מעט מים.
  3. מוסיפים לשקית גם את הירקות: אפונה סינית, צנון שחור-יפני ופולי אדממה.

    מכניסים את הדג והירקות לשקית צלייה- סנו (צילום: שניר גוואטה)
    מכניסים את הדג והירקות לשקית צלייה- סנו (צילום: שניר גוואטה)

  4. מכניסים למיקרוגל דה לונגי ל-1-2 דק’.
  5. מעבירים את הדג לצלחת הגשה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 846.7 קק״ל 846.7 קק״ל
פחמימות 94.4 גרם 94.4 גרם
שומן 84.7 גרם 84.7 גרם
נתרן 1287.5 מ״ג 1287.5 מ״ג
חלבון 5.8 גרם 5.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.5 גרם 2.5 גרם
שומן רווי 49.4 גרם 49.4 גרם
כולסטרול 246.0 מ״ג 246.0 מ״ג
סידן 46.4 מ״ג 46.4 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 97.5 מ״ג 97.5 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody