טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה

עדי קלינגהופר ממש לא חושבת שצריך לעבוד קשה מדי כדי להרשים את האורחים בחג השבועות, ומכינה טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

סירופ קפה

  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 5 כפות קפה נמס

קרם מסקרפונה

  • 250 גרם קרם מסקרפונה להקצפה

משחת קפה

  • 3 כפות קפה נמס
  • 2 כפות מים רותחים

  • 1 חבילה בישקוטי
  • אבקת קקאו

אופן הכנה

  1. מכינים את סירופ הקפה: בקערה קטנה מערבבים את המים, הסוכר והקפה. שומרים בצד.
  2. מכינים את קרם המסקרפונה: במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את קרם המסקרפונה לקרם יציב ואחיד. מחלקים את הקרם ל-2 קערות. לקערה אחת מוסיפים את משחת הקפה ומערבבים. מעבירים כל אחת מהתערובות לשקיות זילוף.
  3. מרכיבים את הקינוח: בכל כוס הגשה מזלפים 1/3 כוס קרם מסקרפונה לבן.
  4. טובלים את הבישקוטי בסירופ הקפה ומסדרים שכבה בכל כוס. מפזרים מעל מעט אבקת קקאו.
  5. מזלפים עוד 1/3 כוס עם קרם המסקרפונה עם הקפה ומפזרים מעל אבקת קקאו.
  6. מסיימים בשכבה נוספת של קרם מסקרפונה לבן, מפזרים אבקת קקאו ומקשטים בבישקוטי. מקררים לפחות שעתיים.
    טירמיסו בכוסות אישיות עם קרם מסקרפונה וקפה

 

מתכון בשיתוף מחלבות גד
צילום: נטע ליבנה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 43.6 קק״ל 436.0 קק״ל
פחמימות 10.7 גרם 106.7 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 1.6 מ״ג 16.1 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
אשלגן 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)