טעים, צבעוני ובריא: ירקות מוחמצים

לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין את הנשנוש הכי בריא שיש: ירקות מוחמצים. מכינים מראש ושומרים בקירור, מוציאים בכל פעם כשמתחשק נשנוש קליל וטעים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    3 ימים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

ירקות

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 1200 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים תחמיץ: מרתיחים בסיר את החומץ והסוכר (עד שהסוכר נמס).
  2. מעבירים את הירקות החתוכים לקערה.
  3. שופכים את החומץ החם על הירקות החתוכים.
  4. מניחים במקרר בקופסא סגורה למשך שלושה ימים. לאחר שלושה ימים הירקות מוכנים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 224.1 קק״ל 896.5 קק״ל
פחמימות 68.2 גרם 272.6 גרם
שומן 0.6 גרם 2.4 גרם
נתרן 125.8 מ״ג 503.2 מ״ג
חלבון 5.9 גרם 23.5 גרם
סיבים תזונתיים 9.5 גרם 38.1 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 0.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 85.5 מ״ג 341.8 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
אשלגן 1105.9 מ״ג 4423.8 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody