טרנד טבלאות שוקולד – הילדים יעופו על זה!
ה-טרנד של טבלאות שוקולד היישר מהטיק טוק אליכם: טבלאות שוקולד נמסות בתנור עם מגוון תוספות מטריפות מעל - מקררים, שוברים וזוללים!
ה-טרנד של טבלאות שוקולד היישר מהטיק טוק אליכם: טבלאות שוקולד נמסות בתנור עם מגוון תוספות מטריפות מעל - מקררים, שוברים וזוללים!
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 424.4 קק״ל 4244.0 קק״לפחמימות 47.7 גרם 477.0 גרםשומן 23.4 גרם 234.4 גרםנתרן 53.1 מ״ג 531.0 מ״גחלבון 5.4 גרם 54.0 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.8 גרםשומן רווי 14.7 גרם 146.7 גרםכולסטרול 13.6 מ״ג 136.0 מ״גסידן 130.0 מ״ג 1300.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 21.6 מ״גאשלגן 322.2 מ״ג 3222.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 15.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות424
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 424.4 קק״ל 4244.0 קק״לפחמימות 47.7 גרם 477.0 גרםשומן 23.4 גרם 234.4 גרםנתרן 53.1 מ״ג 531.0 מ״גחלבון 5.4 גרם 54.0 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.8 גרםשומן רווי 14.7 גרם 146.7 גרםכולסטרול 13.6 מ״ג 136.0 מ״גסידן 130.0 מ״ג 1300.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 21.6 מ״גאשלגן 322.2 מ״ג 3222.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 15.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 424 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
טבלאות השוקולד
-
3 חפיסות שוקולד חלב
-
3 חפיסות שוקולד לבן
-
2 חפיסות שוקולד מריר
-
3 כפות גדושות ריבת חלב
-
לבנות
-
2 כפות נטיפי שוקולד צ’יפס
-
4 קינדר בואנו קטנים
-
1/2 כוס בייגלהמלוח
אופן הכנה
- ראשית, מחממים תנור לחום של 50 מעלות.
- שנית, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- בנוסף, מניחים את טבלאות השוקולד צמודות אחת לשנייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות עד שהשוקולד נמס.
- מוציאים מהתנור ובעזרת קיסם מערבבים בין השוקולדים.
- מניחים מיד את התוספות על גבי השוקולד: ריבת החלב בנדיבות, סוכריות העדשים הקטנות, סוכריות לקישוט, נטיפי השוקולד, שוקולד הקינדר והבייגלה המלוח.
- מכניסים את התבנית למקפיא למשך 10 דקות.
- שוברים לחתיכות בגודל הרצוי ואוכלים בהנאה.
אופן הכנה
- ראשית, מחממים תנור לחום של 50 מעלות.
- שנית, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- בנוסף, מניחים את טבלאות השוקולד צמודות אחת לשנייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות עד שהשוקולד נמס.
- מוציאים מהתנור ובעזרת קיסם מערבבים בין השוקולדים.
- מניחים מיד את התוספות על גבי השוקולד: ריבת החלב בנדיבות, סוכריות העדשים הקטנות, סוכריות לקישוט, נטיפי השוקולד, שוקולד הקינדר והבייגלה המלוח.
- מכניסים את התבנית למקפיא למשך 10 דקות.
- שוברים לחתיכות בגודל הרצוי ואוכלים בהנאה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
שעתיים על 50 מעלות ולא נמס. כשהעלינו מעלות השוקולד נשרף. משהו לא עובד במתכון הזה
היי עדי, השוקולד כן נמס (הוא לא משתטח על התבנית, אבל כן נמס), יכול להיות שנשארה אותה הצורה של הטבלה וחשבתם שאולי היא לא נמסה?
הכל מדהים אוהבת את המוצרים שלכם מאוד
תודה רבה!