יהודה עמר מגשים חלומות: עוגת פופקורן ומוס שוקולד חלב ולבן!
אנחנו מתרגשים להציג בפניכם את יהודה עמר שמצטרף לנבחרת שלנו! המתכון הראשון של יהודה נולד בתקופת הקורונה, הוא חלם עליו בלילה ובבוקר גם והגשים! האמת... חלום!
אנחנו מתרגשים להציג בפניכם את יהודה עמר שמצטרף לנבחרת שלנו! המתכון הראשון של יהודה נולד בתקופת הקורונה, הוא חלם עליו בלילה ובבוקר גם והגשים! האמת... חלום!
- יהודה עמר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5864.0 קק״ל 5864.0 קק״לפחמימות 353.7 גרם 353.7 גרםשומן 467.1 גרם 467.1 גרםנתרן 615.1 מ״ג 615.1 מ״גחלבון 77.2 גרם 77.2 גרםסיבים תזונתיים 12.4 גרם 12.4 גרםשומן רווי 272.4 גרם 272.4 גרםכולסטרול 150.6 מ״ג 150.6 מ״גסידן 927.7 מ״ג 927.7 מ״גברזל 11.2 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 1965.5 מ״ג 1965.5 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה שעהכולל 3 שעות
-
קלוריות5864
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5864.0 קק״ל 5864.0 קק״לפחמימות 353.7 גרם 353.7 גרםשומן 467.1 גרם 467.1 גרםנתרן 615.1 מ״ג 615.1 מ״גחלבון 77.2 גרם 77.2 גרםסיבים תזונתיים 12.4 גרם 12.4 גרםשומן רווי 272.4 גרם 272.4 גרםכולסטרול 150.6 מ״ג 150.6 מ״גסידן 927.7 מ״ג 927.7 מ״גברזל 11.2 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 1965.5 מ״ג 1965.5 מ״גאבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 5864 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס פופקורן
-
1 חבילה פופקורן למיקרוטבעי
-
40 גרם חמאה
-
150 גרם מרשמלולבן
-
1 כף חמאת בוטנים חלקה
מוס שוקולד חום
-
1 חבילה שוקולד חלבאגוזים/נוגט/ מה שאוהבים
-
210 גרם חלב 3%
-
5 גרם אבקת ג’לטין
-
2 כפות נוטלה
-
25 גרם מים קרים
-
375 גרם שמנת להקצפה יטבתה 38%
מוס שוקולד לבן
-
1 חבילה שוקולד לבן
-
210 גרם חלב 3%
-
2 כפות ממרח חלבהאו ממרחית לבנה של השחר
-
5 גרם אבקת ג’לטין
-
25 גרם מים קרים
-
375 גרם שמנת להקצפה יטבתה 38%
גאנש שוקולד מריר
-
1 חבילה שוקולד מריר
-
100 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
- מכינים את בסיס הפופקורן: בתוך סיר על אש בינונית ממיסים את החמאה. מוסיפים את המרשמלו וממסים תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים חמאת בוטנים וממשיכים כל הזמן לערבב, שלא יישרף, עד לקבלת תערוב אחידה וחלקה.
- מכינים את הפופקורן במיקרו לפי הוראות היצרן, מוסיפים את הפופקורן ומערבבים שכל התערובת תהיה אחידה. מעבירים לתוך תבנית עגולה ובעזרת כוס מידה או כלי עגול אחר מהדקים ויוצרים דפנות שוות מסביב.
- מכינים את השכבה הראשונה, מוס שוקולד חום: בקערה קטנה ממסים ג׳לטין עם מים ומניחים בצד ל-15 דק׳.
- בקערה נוספת שמים את השוקולד עם החלב ומכניסים למיקרו לפולסים של חצי דק׳ ומערבבים היטב.
- ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים אל השוקולד ומערבבים.
- מוסיפים נוטלה לשוקולד ומערבבים היטב.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת במרקם נפוח ואוורירי.
- מקפלים את תערובת השוקולד אל הקצפת עד לאיחוד מלא.
- שופכים את תערובת השוקולד חלב לתוך התבנית עם בסיס הפופקורן ומכניסים למקפיא ל-40 דק’.
- מכינים את השכבה השנייה, מוס שוקולד לבן: מכינים בדיוק באותו האופן של שכבת המוס הראשונה, שופכים מעל שכבת המוס החום ומכניסים למקפיא לשעה.
- מכינים גאנש: בקערה שוברים את חבילת השוקולד המריר יחד עם השמנת המתוקה, ממסים במיקרו בפולסים ומערבים היטב עד לקבלת תעורבת אחידה ומבריקה.
- שופכים את הגאנש על העוגה ומכניסים למקפיא שוב עד להתייצבות.
לעמוד האינסטגרם המהמם של יהודה עמר לחצו כאן!
אם בא לכם שיהודה עמר יבשל עבורכם בבית או באירוע, דברו איתו עכשיו: 0537830009
אופן הכנה
- מכינים את בסיס הפופקורן: בתוך סיר על אש בינונית ממיסים את החמאה. מוסיפים את המרשמלו וממסים תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים חמאת בוטנים וממשיכים כל הזמן לערבב, שלא יישרף, עד לקבלת תערוב אחידה וחלקה.
- מכינים את הפופקורן במיקרו לפי הוראות היצרן, מוסיפים את הפופקורן ומערבבים שכל התערובת תהיה אחידה. מעבירים לתוך תבנית עגולה ובעזרת כוס מידה או כלי עגול אחר מהדקים ויוצרים דפנות שוות מסביב.
- מכינים את השכבה הראשונה, מוס שוקולד חום: בקערה קטנה ממסים ג׳לטין עם מים ומניחים בצד ל-15 דק׳.
- בקערה נוספת שמים את השוקולד עם החלב ומכניסים למיקרו לפולסים של חצי דק׳ ומערבבים היטב.
- ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים אל השוקולד ומערבבים.
- מוסיפים נוטלה לשוקולד ומערבבים היטב.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת במרקם נפוח ואוורירי.
- מקפלים את תערובת השוקולד אל הקצפת עד לאיחוד מלא.
- שופכים את תערובת השוקולד חלב לתוך התבנית עם בסיס הפופקורן ומכניסים למקפיא ל-40 דק’.
- מכינים את השכבה השנייה, מוס שוקולד לבן: מכינים בדיוק באותו האופן של שכבת המוס הראשונה, שופכים מעל שכבת המוס החום ומכניסים למקפיא לשעה.
- מכינים גאנש: בקערה שוברים את חבילת השוקולד המריר יחד עם השמנת המתוקה, ממסים במיקרו בפולסים ומערבים היטב עד לקבלת תעורבת אחידה ומבריקה.
- שופכים את הגאנש על העוגה ומכניסים למקפיא שוב עד להתייצבות.
לעמוד האינסטגרם המהמם של יהודה עמר לחצו כאן!
אם בא לכם שיהודה עמר יבשל עבורכם בבית או באירוע, דברו איתו עכשיו: 0537830009
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
??? וואו שלמות!!
ואווו יצא פשוט מושלם! חוסל ברגע
וואי נראה מגניב!!! חייבת להכין בסופ״ש