יהודה עמר מגשים חלומות: עוגת פופקורן ומוס שוקולד חלב ולבן!

אנחנו מתרגשים להציג בפניכם את יהודה עמר שמצטרף לנבחרת שלנו! המתכון הראשון של יהודה נולד בתקופת הקורונה, הוא חלם עליו בלילה ובבוקר גם והגשים! האמת... חלום!
אנחנו מתרגשים להציג בפניכם את יהודה עמר שמצטרף לנבחרת שלנו! המתכון הראשון של יהודה נולד בתקופת הקורונה, הוא חלם עליו בלילה ובבוקר גם והגשים! האמת... חלום!
  • יהודה עמר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    5274
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5274.0 קק״ל 5274.0 קק״ל
    פחמימות 290.4 גרם 290.4 גרם
    שומן 435.0 גרם 435.0 גרם
    נתרן 729.1 מ״ג 729.1 מ״ג
    חלבון 67.1 גרם 67.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 253.0 גרם 253.0 גרם
    כולסטרול 1098.6 מ״ג 1098.6 מ״ג
    סידן 1281.2 מ״ג 1281.2 מ״ג
    ברזל 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 2325.5 מ״ג 2325.5 מ״ג
    אבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    5274
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5274.0 קק״ל 5274.0 קק״ל
    פחמימות 290.4 גרם 290.4 גרם
    שומן 435.0 גרם 435.0 גרם
    נתרן 729.1 מ״ג 729.1 מ״ג
    חלבון 67.1 גרם 67.1 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 253.0 גרם 253.0 גרם
    כולסטרול 1098.6 מ״ג 1098.6 מ״ג
    סידן 1281.2 מ״ג 1281.2 מ״ג
    ברזל 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 2325.5 מ״ג 2325.5 מ״ג
    אבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בסיס פופקורן

מוס שוקולד חום

מוס שוקולד לבן

גאנש שוקולד מריר


אופן הכנה

  1. מכינים את בסיס הפופקורן: בתוך סיר על אש בינונית ממיסים את החמאה. מוסיפים את המרשמלו וממסים תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים חמאת בוטנים וממשיכים כל הזמן לערבב, שלא יישרף, עד לקבלת תערוב אחידה וחלקה.
  3. מכינים את הפופקורן במיקרו לפי הוראות היצרן, מוסיפים את הפופקורן ומערבבים שכל התערובת תהיה אחידה. מעבירים לתוך תבנית עגולה ובעזרת כוס מידה או כלי עגול אחר מהדקים ויוצרים דפנות שוות מסביב.
  4. מכינים את השכבה הראשונה, מוס שוקולד חום: בקערה קטנה ממסים ג׳לטין עם מים ומניחים בצד ל-15 דק׳.
  5. בקערה נוספת שמים את השוקולד עם החלב ומכניסים למיקרו לפולסים של חצי דק׳ ומערבבים היטב.
  6. ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים אל השוקולד ומערבבים.
  7. מוסיפים נוטלה לשוקולד ומערבבים היטב.
  8. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת במרקם נפוח ואוורירי.
  9. מקפלים את תערובת השוקולד אל הקצפת עד לאיחוד מלא.
  10. שופכים את תערובת השוקולד חלב לתוך התבנית עם בסיס הפופקורן ומכניסים למקפיא ל-40 דק’.
  11. מכינים את השכבה השנייה, מוס שוקולד לבן: מכינים בדיוק באותו האופן של שכבת המוס הראשונה, שופכים מעל שכבת המוס החום ומכניסים למקפיא לשעה.
  12. מכינים גאנש: בקערה שוברים את חבילת השוקולד המריר יחד עם השמנת המתוקה, ממסים במיקרו בפולסים ומערבים היטב עד לקבלת תעורבת אחידה ומבריקה.
  13. שופכים את הגאנש על העוגה ומכניסים למקפיא שוב עד להתייצבות.
    עוגת מוס פופקורן. צילום: יהודה עמר
    עוגת מוס פופקורן. צילום: יהודה עמר

    לעמוד האינסטגרם המהמם של יהודה עמר לחצו כאן!

    אם בא לכם שיהודה עמר יבשל עבורכם בבית או באירוע, דברו איתו עכשיו: 0537830009

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יהודה עמר מגשים חלומות: עוגת פופקורן ומוס שוקולד חלב ולבן!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    עדי קירל

    ואווו יצא פשוט מושלם! חוסל ברגע

    Avatar
    אילנית רוסט

    וואי נראה מגניב!!! חייבת להכין בסופ״ש

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות