יום-יום חג! עוגת מרנג שוקולד

עוגה מרשימה, טעימה וחגיגית במיוחד! מתכון של מאיר דנון לעוגה המורכבת משכבות של מוס שוקולד ושברי מרנג-קקאו מתוק. העוגה שתככב בסוף הארוחה ותגרוף מחמאות
עוגה מרשימה, טעימה וחגיגית במיוחד! מתכון של מאיר דנון לעוגה המורכבת משכבות של מוס שוקולד ושברי מרנג-קקאו מתוק. העוגה שתככב בסוף הארוחה ותגרוף מחמאות
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    510
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 509.7 קק״ל 4077.5 קק״ל
    פחמימות 46.4 גרם 370.9 גרם
    שומן 31.0 גרם 247.9 גרם
    נתרן 305.2 מ״ג 2441.2 מ״ג
    חלבון 11.6 גרם 92.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 154.9 גרם
    כולסטרול 147.1 מ״ג 1176.6 מ״ג
    סידן 60.1 מ״ג 480.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 30.8 מ״ג
    אשלגן 441.0 מ״ג 3527.8 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    510
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 509.7 קק״ל 4077.5 קק״ל
    פחמימות 46.4 גרם 370.9 גרם
    שומן 31.0 גרם 247.9 גרם
    נתרן 305.2 מ״ג 2441.2 מ״ג
    חלבון 11.6 גרם 92.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 154.9 גרם
    כולסטרול 147.1 מ״ג 1176.6 מ״ג
    סידן 60.1 מ״ג 480.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 30.8 מ״ג
    אשלגן 441.0 מ״ג 3527.8 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרנג - מוכן מהטיפ


אופן הכנה

  1. מכינים את מוס השוקולד: מקציפים את החלבונים עם קורט מלח, מוסיפים את הסוכר לקראת סוף ההקצפה.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה על באן מרי.
  3. מוסיפים לתערובת השוקולד המומס את החלמונים וטורפים היטב, מקפלים פנימה את החלבונים המוקצפים, מכסים בניילון נצמד-סנו ומעבירים להתייצב במקרר 3 שעות לפחות.
  4. מכינים את המרנג כפי שלמדנו כאן .
  5. מרכיבים את המנה: על גבי מגש מניחים דיסק מרנג, באמצעות פלטה מניחים שכבת מוס שוקולד בעובי של 2 ס״מ, מניחים דיסק מרנג נוסף ומעליו שכבה נוספת של מוס שוקולד, מניחים דיסק שלישי ועליו מורחים שכבת מוס.

    דיסקיות מרנג מוכנות מהטיפ. צילום: שניר גואטה
    דיסקיות מרנג מוכנות מהטיפ. צילום: שניר גואטה

  6. מכסים גם את השוליים החיצוניים בשכבת מוס שוקולד.
  7. מכסים את פני השטח בשברים של צינורות מרנג ומפזרים מעט אבקת סוכר ואבקת קקאו.

    עוגת מרנג שוקולד. צילום: שניר גואטה
    עוגת מרנג שוקולד. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יום-יום חג! עוגת מרנג שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות