בית ספר לקונדיטוריה – איך מכינים מרנג אפוי מושלם?
תוספת שתשדרג לכם את הקינוחים - מרנג אפוי בתוספת קקאו. המרנג יכול לשמש בסיס או עיטור למאפים ועוגות וכמובן גם כנשנוש מתוק בפני עצמו!
תוספת שתשדרג לכם את הקינוחים - מרנג אפוי בתוספת קקאו. המרנג יכול לשמש בסיס או עיטור למאפים ועוגות וכמובן גם כנשנוש מתוק בפני עצמו!
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.7 קק״ל 1536.9 קק״לפחמימות 36.7 גרם 367.2 גרםשומן 0.1 גרם 1.1 גרםנתרן 154.8 מ״ג 1548.5 מ״גחלבון 2.8 גרם 28.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.1 מ״ג 30.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 52.1 מ״ג 521.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות154
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.7 קק״ל 1536.9 קק״לפחמימות 36.7 גרם 367.2 גרםשומן 0.1 גרם 1.1 גרםנתרן 154.8 מ״ג 1548.5 מ״גחלבון 2.8 גרם 28.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.1 מ״ג 30.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 52.1 מ״ג 521.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 154 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערת המיקסרמניחים את החלבונים ומיץ הלימון, מתחילים לטרוף במהירות בינונית. כשהחלבונים מתחילים להלבין מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
- כשהמרנג מוכן, מערבבים לתוכו את הקקאו ברשלנות - באופן שהתערובת לא תהיה אחידה.
- מחממים תנור לחום של 80-90 מעלות.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים על תבנית עם סנו סושי- נייר אפייה טבעי שלוש דיסקיות בקוטר של כ-15 ס״מ.
- את יתר המרנג מזלפים לצינורות עבים יחסית.
- מייבשים את דיסקיות וצינורות המרנג בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות.
אופן הכנה
- בקערת המיקסרמניחים את החלבונים ומיץ הלימון, מתחילים לטרוף במהירות בינונית. כשהחלבונים מתחילים להלבין מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
- כשהמרנג מוכן, מערבבים לתוכו את הקקאו ברשלנות - באופן שהתערובת לא תהיה אחידה.
- מחממים תנור לחום של 80-90 מעלות.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים על תבנית עם סנו סושי- נייר אפייה טבעי שלוש דיסקיות בקוטר של כ-15 ס״מ.
- את יתר המרנג מזלפים לצינורות עבים יחסית.
- מייבשים את דיסקיות וצינורות המרנג בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
האם אפשר להחליף את הקקאו בנס קפה?
כן, בטח
לא מוזכר לא במתכון ולא בסירטון כמה זמן צריך להקציף את המרינג והאים הכוונה שצריך המרינג להיות בתנור כל השלוש שעות בטמפ של 90 מע ?
זמן הקצפה כ-10 דקות עד לקבלת מרנג יציב ומבריק. נכון, זמן אפייה בתנור 3 שעות.
היום ראיתי את ראש מגמת קונדיטוריה בטלוויזיה והיה ממש מרשים!!! האם כל התלמידים מגיעים לרמות גבוהות כמו שראיתי בתוכנית של אברי גלעד?
היי כרמל, התלמידים בדנון מגיעים להישגים נהדרים מבחינה מקצועית. כדאי לך ללכת לבקר אותם בנמל תל אביב ולראות בעצמך.