יותר שוקולד מזה, נשתגע! מאפינס דאבל שוקולד
מאפינס דאבל שוקולד. שלוש מילים טעימות והשילוב בינהן הוא חלום! ספיר דהן מביאה לנו מתכון קל להכנה ב9 שלבים ויש לכם את המאפינס המושלמים
מאפינס דאבל שוקולד. שלוש מילים טעימות והשילוב בינהן הוא חלום! ספיר דהן מביאה לנו מתכון קל להכנה ב9 שלבים ויש לכם את המאפינס המושלמים
- ספיר דהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 273.9 קק״ל 3286.6 קק״לפחמימות 33.2 גרם 397.9 גרםשומן 15.0 גרם 180.3 גרםנתרן 47.4 מ״ג 568.6 מ״גחלבון 5.4 גרם 64.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.6 גרםשומן רווי 8.7 גרם 104.6 גרםכולסטרול 75.4 מ״ג 904.4 מ״גסידן 39.3 מ״ג 471.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 21.1 מ״גאשלגן 231.1 מ״ג 2773.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות274
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 273.9 קק״ל 3286.6 קק״לפחמימות 33.2 גרם 397.9 גרםשומן 15.0 גרם 180.3 גרםנתרן 47.4 מ״ג 568.6 מ״גחלבון 5.4 גרם 64.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.6 גרםשומן רווי 8.7 גרם 104.6 גרםכולסטרול 75.4 מ״ג 904.4 מ״גסידן 39.3 מ״ג 471.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 21.1 מ״גאשלגן 231.1 מ״ג 2773.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 274 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ביצים L
-
140 גרם חמאה
-
120 גרם סוכר לבן
-
140 מ"ל חלב 3%
-
200 גרם קמח לבן
-
5גרם או 1/2 שקית אבקת אפייה
-
60 גרם אבקת קקאו
-
40 גרם שוקולד צ’יפסמריר
-
40 גרם שוקולד צ’יפסחלב
טופינג
-
50 גרם שוקולד צ’יפסאיזה שבא לכם
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- ממיסים את החמאה בפולסים קצרים ומניחים בצד עד לשימוש.
- בקערה נוספת מניחים ביצים וסוכר וטורפים היטב.
- מוסיפים את החלב והחמאה המומסת לביצים והסוכר וטורפים לאיחוד.
- מאחדים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו, ומנפים אותם אל התערובת, טורפים היטב עד שהבלילה אחידה וללא גושים, מוסיפים את השוקולד צ’יפס המריר והחלב, ומערבבים.
- מעבירים את הבלילה לתוך שקית זילוף.
- מסדרים עטרות נייר בתוך תבנית שקעים, ומזלפים את הבלילה עד 4\3 גובה ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס.
- מכניסים לתנור למשך כ-20-25 דק’, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים לחלוטין ומחלצים מתבנית השקעים.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- ממיסים את החמאה בפולסים קצרים ומניחים בצד עד לשימוש.
- בקערה נוספת מניחים ביצים וסוכר וטורפים היטב.
- מוסיפים את החלב והחמאה המומסת לביצים והסוכר וטורפים לאיחוד.
- מאחדים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו, ומנפים אותם אל התערובת, טורפים היטב עד שהבלילה אחידה וללא גושים, מוסיפים את השוקולד צ’יפס המריר והחלב, ומערבבים.
- מעבירים את הבלילה לתוך שקית זילוף.
- מסדרים עטרות נייר בתוך תבנית שקעים, ומזלפים את הבלילה עד 4\3 גובה ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס.
- מכניסים לתנור למשך כ-20-25 דק’, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים לחלוטין ומחלצים מתבנית השקעים.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/
הערות
- את המאפינס שומרים בטמפ' החדר כשהם עטופים היטב.
- חשוב להימנע מאפיית יתר שיכולה לפגוע במרקם המאפינס.
הערות
- את המאפינס שומרים בטמפ' החדר כשהם עטופים היטב.
- חשוב להימנע מאפיית יתר שיכולה לפגוע במרקם המאפינס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר להכין פרווה?
כן, להחליף את החמאה במרגרינה, את החלב בחלב צמחי ואת השוקולד צ’יפס החלבי לשוקולד צ’יפס מריר פרווה
ניראה טובבבבב!
יצא אש!!!! ליםני שבועיים שגיליתי את המתכון ההורס הזה הכנתי אותם 5 פעמים והם נחטפים לי!!!! ספיר את אלופת על!!!