יותר שוקולד מזה, נשתגע! מאפינס דאבל שוקולד

מאפינס דאבל שוקולד. שלוש מילים טעימות והשילוב בינהן הוא חלום! ספיר דהן מביאה לנו מתכון קל להכנה ב9 שלבים ויש לכם את המאפינס המושלמים
מאפינס דאבל שוקולד. שלוש מילים טעימות והשילוב בינהן הוא חלום! ספיר דהן מביאה לנו מתכון קל להכנה ב9 שלבים ויש לכם את המאפינס המושלמים
  • ספיר דהן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    271
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 271.3 קק״ל 3255.8 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 397.7 גרם
    שומן 14.8 גרם 178.1 גרם
    נתרן 42.8 מ״ג 513.0 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 62.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.6 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 104.0 גרם
    כולסטרול 68.3 מ״ג 820.0 מ״ג
    סידן 38.5 מ״ג 461.6 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 229.0 מ״ג 2748.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    271
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 271.3 קק״ל 3255.8 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 397.7 גרם
    שומן 14.8 גרם 178.1 גרם
    נתרן 42.8 מ״ג 513.0 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 62.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.6 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 104.0 גרם
    כולסטרול 68.3 מ״ג 820.0 מ״ג
    סידן 38.5 מ״ג 461.6 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 229.0 מ״ג 2748.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופינג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה בפולסים קצרים ומניחים בצד עד לשימוש.

    ממיסים את החמאה בפולסים קצרים. צילום: ספיר דהן
    ממיסים את החמאה בפולסים קצרים. צילום: ספיר דהן

  3. בקערה נוספת מניחים ביצים וסוכר וטורפים היטב.
  4. מוסיפים את החלב והחמאה המומסת לביצים והסוכר וטורפים לאיחוד.
  5. מאחדים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו, ומנפים אותם אל התערובת, טורפים היטב עד שהבלילה אחידה וללא גושים, מוסיפים את השוקולד צ’יפס המריר והחלב, ומערבבים.
    מאחדים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו. צילום: ספיר דהן
    מאחדים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו. צילום: ספיר דהן

    טורפים היטב עד שהבלילה אחידה וללא גושים. צילום: ספיר דהן
    טורפים היטב עד שהבלילה אחידה וללא גושים. צילום: ספיר דהן

  6. מעבירים את הבלילה לתוך שקית זילוף.
  7. מסדרים עטרות נייר בתוך תבנית שקעים, ומזלפים את הבלילה עד 4\3 גובה ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס.

    מזלפים את הבלילה עד 4\3 גובה התבנית. צילום: ספיר דהן
    מזלפים את הבלילה עד 43 גובה התבנית. צילום: ספיר דהן

  8. מכניסים לתנור למשך כ-20-25 דק’, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.
  9. מצננים לחלוטין ומחלצים מתבנית השקעים.

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/

הערות

  • את המאפינס שומרים בטמפ' החדר כשהם עטופים היטב.
  • חשוב להימנע מאפיית יתר שיכולה לפגוע במרקם המאפינס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יותר שוקולד מזה, נשתגע! מאפינס דאבל שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    שגב

    יצא אש!!!! ליםני שבועיים שגיליתי את המתכון ההורס הזה הכנתי אותם 5 פעמים והם נחטפים לי!!!! ספיר את אלופת על!!!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות