יותר שוקולד מזה, נשתגע! מאפינס דאבל שוקולד

מאפינס דאבל שוקולד. שלוש מילים טעימות והשילוב בינהן הוא חלום! ספיר דהן מביאה לנו מתכון קל להכנה ב9 שלבים ויש לכם את המאפינס המושלמים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

טופינג

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה בפולסים קצרים ומניחים בצד עד לשימוש.

    ממיסים את החמאה בפולסים קצרים. צילום: ספיר דהן
    ממיסים את החמאה בפולסים קצרים. צילום: ספיר דהן

  3. בקערה נוספת מניחים ביצים וסוכר וטורפים היטב.
  4. מוסיפים את החלב והחמאה המומסת לביצים והסוכר וטורפים לאיחוד.
  5. מאחדים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו, ומנפים אותם אל התערובת, טורפים היטב עד שהבלילה אחידה וללא גושים, מוסיפים את השוקולד צ’יפס המריר והחלב, ומערבבים.
    מאחדים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו. צילום: ספיר דהן
    מאחדים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו. צילום: ספיר דהן

    טורפים היטב עד שהבלילה אחידה וללא גושים. צילום: ספיר דהן
    טורפים היטב עד שהבלילה אחידה וללא גושים. צילום: ספיר דהן

  6. מעבירים את הבלילה לתוך שקית זילוף.
  7. מסדרים עטרות נייר בתוך תבנית שקעים, ומזלפים את הבלילה עד 4\3 גובה ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס.

    מזלפים את הבלילה עד 4\3 גובה התבנית. צילום: ספיר דהן
    מזלפים את הבלילה עד 43 גובה התבנית. צילום: ספיר דהן

  8. מכניסים לתנור למשך כ-20-25 דק’, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.
  9. מצננים לחלוטין ומחלצים מתבנית השקעים.

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/

הערות

  • את המאפינס שומרים בטמפ' החדר כשהם עטופים היטב.
  • חשוב להימנע מאפיית יתר שיכולה לפגוע במרקם המאפינס.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 270.6 קק״ל 3247.4 קק״ל
פחמימות 31.1 גרם 373.8 גרם
שומן 14.6 גרם 175.3 גרם
נתרן 29.3 מ״ג 351.4 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 60.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 25.6 גרם
שומן רווי 8.7 גרם 104.4 גרם
כולסטרול 68.4 מ״ג 821.2 מ״ג
סידן 38.8 מ״ג 465.2 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 21.6 מ״ג
אשלגן 229.8 מ״ג 2758.0 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 9.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    שגב

    יצא אש!!!! ליםני שבועיים שגיליתי את המתכון ההורס הזה הכנתי אותם 5 פעמים והם נחטפים לי!!!! ספיר את אלופת על!!!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody