ים-יבשה: קישואים במילוי קבב דג של רחלי קרוט

רחלי קרוט מביאה את הים אל היבשה! קישואים ממולאים בקבב דג ברוטב משגע עם מלא טעמים! סיר אחד שיש בו הכל, ארוחה מושלמת לכל המשפחה
רחלי קרוט מביאה את הים אל היבשה! קישואים ממולאים בקבב דג ברוטב משגע עם מלא טעמים! סיר אחד שיש בו הכל, ארוחה מושלמת לכל המשפחה
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    195
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 195.2 קק״ל 1951.7 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 98.4 גרם
    שומן 10.9 גרם 109.0 גרם
    נתרן 768.6 מ״ג 7686.5 מ״ג
    חלבון 12.7 גרם 126.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 66.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 168.6 מ״ג 1685.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 19.1 מ״ג
    אשלגן 1251.9 מ״ג 12519.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    195
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 195.2 קק״ל 1951.7 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 98.4 גרם
    שומן 10.9 גרם 109.0 גרם
    נתרן 768.6 מ״ג 7686.5 מ״ג
    חלבון 12.7 גרם 126.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 66.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 168.6 מ״ג 1685.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 19.1 מ״ג
    אשלגן 1251.9 מ״ג 12519.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצלים של הרוטב לקוביות או לרצועות דקות ואת הסלרי פורסים לטבעות דקות.
  2. מטגנים בשמן זית, בסיר רחב ונמוך, את הבצלים והסלרי עד הזהבה.
  3. מוסיפים את שאר מצרכי הרוטב ומבשלים ביחד במשך 20 דקות.
  4. בינתיים מכינים את הקישואים: חותכים את החלק העליון של הקישוא, בערך 4 ס”מ שלו, ומניחים בצד. מרוקנים את פנים הקישוא בעזרת כפית וקוצצים גס את בשר הקישוא. מעבירים לקערה. שימו לב להשאיר 1 ס”מ של דפנות הקישואים.
  5. קוצצים את עשבי התיבול דק ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
  6. ממלאים כל קישוא מרוקן בדג המתובל ומניחים בתוך הרוטב. הרוטב אמור להגיע עד 1/3 גובה הקישואים וזה בסדר. שימו לב שאם נשאר לכם מתערובת המילוי אפשר להכין כדורים ולהוסיף לתוך לרוטב.
  7. סוגרים את המכסה ומבשלים במשך 40 דקות עד שהדג בפנים מוכן והקישואים רכים. בשלב הזה ניתן להעביר לתנור בטמפרטורה של 200 מעלות, עם מכסה פתוח, לצריבה של 10-15 דקות.
    קישואים במילוי קבב דג. צילום: טל סיון ציפורין
    קישואים במילוי קבב דג. צילום: טל סיון ציפורין
    קישואים במילוי קבב דג. צילום: טל סיון ציפורין
    קישואים במילוי קבב דג. צילום: טל סיון ציפורין

    בתיאבון!. צילום: טל סיון ציפורין
    בתיאבון!. צילום: טל סיון ציפורין

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ים-יבשה: קישואים במילוי קבב דג של רחלי קרוט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות