כבדי עוף מוקפצים עם סלט קינואה שחורה

השף שגב משה מלמד להכין כבדי עוף מוקפצים, זריזים ופשוטים להכנה, שמוגשים על מצע סלט קינואה שחורה עם אגוזי פקאן, חמוציות ושפע עשבי תיבול
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת על אש גבוהה עם שמן זית. צולים את הכבדים במחבת עד שהם מוכנים, מתבלים במלח ובפלפל שחור.
  2. מכינים את הסלט: מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן.
  3. קוצצים את הבצל הסגול ומטגנים במעט שמן זית. שומרים בצד.
  4. קוצצים דק את הפטרוזיליה, השמיר, הנענע והפלפל הירוק החריף. שמים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מניחים את סלט הקינואה על צלחת הגשה, מפזרים מעל את הכבדים הצלויים. אפשר לקשט בעגבניות שרי או בפרחי מאכל.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 565.2 קק״ל 2261.0 קק״ל
פחמימות 23.0 גרם 92.2 גרם
שומן 41.3 גרם 165.3 גרם
נתרן 805.4 מ״ג 3221.7 מ״ג
חלבון 25.0 גרם 99.9 גרם
סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.9 גרם
שומן רווי 6.2 גרם 25.0 גרם
כולסטרול 431.3 מ״ג 1725.0 מ״ג
סידן 73.2 מ״ג 292.9 מ״ג
ברזל 13.6 מ״ג 54.4 מ״ג
אשלגן 629.9 מ״ג 2519.7 מ״ג
אבץ 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody