כבדי עוף עם בצל מקורמל ברוטב קפה

גרסה מפתיעה ומעניינת למנה קלאסית ומוכרת של כבדי עוף עם בצל מקורמל. הפעם עם נגיעות של רוטב קפה שיגרמו לכם להתמכר לטעמיה וזו הבטחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקפיצים במחבת גדולה את הבצל עם שמן הקנולה עד הזהבה ומוסיפים את המים. 2. . מוסיפים את היין האדום והסוכר ומבשלים כעשר דקות.
  2. מוסיפים את האספרסו והטימין וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
  3. במחבת פסים צולים את הכבדים עם המלח והפלפל השחור חצי בישול (שיהיה אדום מבפנים) ומוסיפים אותם ישירות לרוטב היין והקפה.
  4. מבשלים על אש בינונית 5-10 דק עד שהכבדים מוכנים.

    כבדי עוף עם בצל מקורמל ברוטב קפה
    כבדי עוף עם בצל מקורמל ברוטב קפה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 679.7 קק״ל 679.7 קק״ל
פחמימות 24.8 גרם 24.8 גרם
שומן 34.5 גרם 34.5 גרם
נתרן 1773.1 מ״ג 1773.1 מ״ג
חלבון 52.5 גרם 52.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 2.2 גרם
שומן רווי 6.9 גרם 6.9 גרם
כולסטרול 1035.0 מ״ג 1035.0 מ״ג
סידן 46.7 מ״ג 46.7 מ״ג
ברזל 26.7 מ״ג 26.7 מ״ג
אשלגן 973.4 מ״ג 973.4 מ״ג
אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody