כדורי סושי צמחוניים לארוחה יפנית

מארחים חברים לארוחה יפנית וחסרה לכם מנה ראשונה? שי-לי ליפא מכינה כדורי סושי צמחוניים וטבעוניים עם אורז מתקתק והמון ירקות. מגישים עם רוטב סויה ונהנים
מארחים חברים לארוחה יפנית וחסרה לכם מנה ראשונה? שי-לי ליפא מכינה כדורי סושי צמחוניים וטבעוניים עם אורז מתקתק והמון ירקות. מגישים עם רוטב סויה ונהנים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    20
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.3 קק״ל 487.7 קק״ל
    פחמימות 2.0 גרם 47.1 גרם
    שומן 1.0 גרם 24.9 גרם
    נתרן 146.4 מ״ג 3514.2 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 11.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 123.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 52.8 מ״ג 1266.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    20
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.3 קק״ל 487.7 קק״ל
    פחמימות 2.0 גרם 47.1 גרם
    שומן 1.0 גרם 24.9 גרם
    נתרן 146.4 מ״ג 3514.2 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 11.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 123.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 52.8 מ״ג 1266.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

תיבול האורז

ירקות


אופן הכנה

  1. מכינים את תיבול האורז: מערבבים בקערה חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר נמס.
  2. מבשלים את האורז: מניחים את האורז בסיר, יוצקים מים חמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים על האש הכי קטנה 18 דקות. באמצע הבישול מערבבים את האורז פעם אחת. מצננים 15 דקות.
  3. מעבירים את האורז לקערה גדולה. מוסיפים את תערובת תיבול האורז ומערבבים. מכסים במגבת לחה ומצננים שעה.
  4. בינתיים מכינים את הירקות: קוצצים דק את הבצל, הג’ינג’ר, השום והעירית. חותכים את הגזר, הפטריות, הפלפל האדום והפלפל צ’ילי לקוביות קטנות.
  5. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים ג’ינג’ר, שום, גזר, פטריות, פלפל אדום ופלפל צ’ילי ומאדים עוד כ-2 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהירקות מתחילים להתרכך.
  6. מסירים מהלהבה. מוסיפים עירית ושומשום ומערבבים. מצננים היטב (חשוב לצנן את הירקות היטב לפני שמוסיפים אותם לאורז הדביק).
  7. מכינים את הכדורים: מערבבים את האורז הדביק עם הירקות. יוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ ומגישים עם רוטב סויה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כדורי סושי צמחוניים לארוחה יפנית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    מרים רובינשטיין

    האורז לא יצא דביק והכדורים התפרקו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות