
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
200 גרם פתי בר וניל
-
150 גרם שערות חלבה
-
1/2
כוס או 120 מ"ל חלב 3%
ציפוי
-
100 גרם קוקוס טחון
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים ביסקוויטים, חלבה וחלב ומערבבים לתערובת אחידה.
- מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות התערובת.
- יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים בשערות החלבה.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
40
מנות
קלוריות
103.2
קק״ל
4129.0
קק״ל
פחמימות
9.6
גרם
383.7
גרם
שומן
6.6
גרם
263.7
גרם
נתרן
22.3
מ״ג
892.0
מ״ג
חלבון
1.4
גרם
55.3
גרם
סיבים תזונתיים
0.8
גרם
32.3
גרם
שומן רווי
3.9
גרם
157.0
גרם
כולסטרול
5.7
מ״ג
229.8
מ״ג
סידן
8.5
מ״ג
340.5
מ״ג
ברזל
0.5
מ״ג
21.5
מ״ג
אשלגן
53.5
מ״ג
2141.2
מ״ג
אבץ
0.2
מ״ג
9.2
מ״ג
תגובות (0)