רקע סימנס

כוכב הערב: ברד פודינג קפה

מתכון לקינוח חלומי של ברד פודינג עם קפה. קינוח שמכינים משאריות של לחם, קרואסון, בריוש או חלה מאתמול עם קפה חלב ושמנת הופכים לקינוח שהכי כיף לאכול עם הקפה או בלעדיו
מתכון לקינוח חלומי של ברד פודינג עם קפה. קינוח שמכינים משאריות של לחם, קרואסון, בריוש או חלה מאתמול עם קפה חלב ושמנת הופכים לקינוח שהכי כיף לאכול עם הקפה או בלעדיו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2625
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2624.6 קק״ל 2624.6 קק״ל
    פחמימות 225.9 גרם 225.9 גרם
    שומן 161.9 גרם 161.9 גרם
    נתרן 1310.6 מ״ג 1310.6 מ״ג
    חלבון 74.4 גרם 74.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 85.8 גרם 85.8 גרם
    כולסטרול 1316.6 מ״ג 1316.6 מ״ג
    סידן 1271.5 מ״ג 1271.5 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 2055.7 מ״ג 2055.7 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2625
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2624.6 קק״ל 2624.6 קק״ל
    פחמימות 225.9 גרם 225.9 גרם
    שומן 161.9 גרם 161.9 גרם
    נתרן 1310.6 מ״ג 1310.6 מ״ג
    חלבון 74.4 גרם 74.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 85.8 גרם 85.8 גרם
    כולסטרול 1316.6 מ״ג 1316.6 מ״ג
    סידן 1271.5 מ״ג 1271.5 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 2055.7 מ״ג 2055.7 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, באמצעות FastPreheat ומשמנים תבנית מלבנית.
  2. מפזרים את הקוביות בתבנית ומעליהן את שבבי השוקולד.
  3. בקערה מערבבים היטב את הקפה מהמכונה עם שמנת, ביצים וחלב מרוכז. יוצקים על גבי הקוביות. מערבבים היטב לציפוי וספיגה אחידה.
    בקערה מערבבים היטב את הקפה מהמכונה עם שמנת, ביצים וחלב מרוכז. צילום: נמרוד סונדרס
    בקערה מערבבים היטב את הקפה מהמכונה עם שמנת, ביצים וחלב מרוכז. צילום: נמרוד סונדרס

    יוצקים על גבי הקוביות. מערבבים היטב לציפוי וספיגה אחידה. צילום: נמרוד סונדרס
    יוצקים על גבי הקוביות. מערבבים היטב לציפוי וספיגה אחידה. צילום: נמרוד סונדרס

  4. אופים ב- cookControl Plus במשך שעה. עד שהחלק הפנימי של המאפה יציב ועשוי ולא רטוב מדי.
  5. ממתינים 10 דקות לפני שפורסים למנות ומגישים עם אבקת סוכר.
    ברד פודינג קפה. צילום: נמרוד סונדרס
    ברד פודינג קפה. צילום: נמרוד סונדרס

    ברד פודינג קפה. צילום: נמרוד סונדרס
    ברד פודינג קפה. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כוכב הערב: ברד פודינג קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות