
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כוללשעה ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
-
1/2 ק"ג חלות מתוקותאו מאפי שמרים מאתמול, חתוכים לקוביות קטנות ואחידות
-
1/2 כוס שוקולד מרירשבבים
-
1 כוס אספרסו
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
4 ביצים L
-
1 קופסת שימורים חלב מרוכז
הגשה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות, באמצעות FastPreheat ומשמנים תבנית מלבנית.
- מפזרים את הקוביות בתבנית ומעליהן את שבבי השוקולד.
- בקערה מערבבים היטב את הקפה מהמכונה עם שמנת, ביצים וחלב מרוכז. יוצקים על גבי הקוביות. מערבבים היטב לציפוי וספיגה אחידה.
בקערה מערבבים היטב את הקפה מהמכונה עם שמנת, ביצים וחלב מרוכז. צילום: נמרוד סונדרס יוצקים על גבי הקוביות. מערבבים היטב לציפוי וספיגה אחידה. צילום: נמרוד סונדרס - אופים ב- cookControl Plus במשך שעה. עד שהחלק הפנימי של המאפה יציב ועשוי ולא רטוב מדי.
- ממתינים 10 דקות לפני שפורסים למנות ומגישים עם אבקת סוכר.
ברד פודינג קפה. צילום: נמרוד סונדרס ברד פודינג קפה. צילום: נמרוד סונדרס
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
1648.0
קק״ל
1648.0
קק״ל
פחמימות
216.8
גרם
216.8
גרם
שומן
62.5
גרם
62.5
גרם
נתרן
1199.4
מ״ג
1199.4
מ״ג
חלבון
63.2
גרם
63.2
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
27.1
גרם
27.1
גרם
כולסטרול
1147.8
מ״ג
1147.8
מ״ג
סידן
1251.5
מ״ג
1251.5
מ״ג
ברזל
3.9
מ״ג
3.9
מ״ג
אשלגן
2005.3
מ״ג
2005.3
מ״ג
אבץ
6.4
מ״ג
6.4
מ״ג
תגובות (0)