כוסות בצק עלים במלית שקשוקה

כזאת שקשוקה אף פעם לא אכלתם. רחלי קרוט עם כוסות בצק עלים במלית שקשוקה. מנה מיוחדת וטעימה שגם הילדים הבררניים ביותר ישמחו לאכול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

כוסיות בצק עלים

תוספות (לבחירה)

אופן הכנה

  1. בוחרים את התוספת שרוצים ומכינים אותה: אם רוצים פטריות פורסים לפרוסות ומטגנים במעט שמן זית, כנ”ל לגבי הבצלים. אם בוחרים בתרד או פלפלים פשוט נפטרים מהנוזלים וחותכים לרצועות.
  2. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  3. פורסים את הבצק על משטח העבודה וחותכים לקוביות בגודל גדול ב-2 ס”מ מהשקע בתבנית.
  4. מתיזים מעט תרסיס שמן בתוך תבניות השקעים ומניחים בכל שקע את הבצק, מצמידים לדפנות ולתחתית.
  5. מפזרים בכל שקע מעט גבינה צהובה, פטה, כף מהתוספת שבחרתם (לא חובה) ורוטב עגבניות.
  6. אופים כ-15 דקות.
  7. מוציאים, שוברים מעל ביצה ומכניסים לתנור ל-5 דקות נוספות או עד שהביצה במידת העשייה האהובה עליכם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2138.7 קק״ל 2138.7 קק״ל
פחמימות 74.5 גרם 74.5 גרם
שומן 131.2 גרם 131.2 גרם
נתרן 4454.7 מ״ג 4454.7 מ״ג
חלבון 164.8 גרם 164.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרם
שומן רווי 28.3 גרם 28.3 גרם
כולסטרול 3568.2 מ״ג 3568.2 מ״ג
סידן 777.7 מ״ג 777.7 מ״ג
ברזל 16.7 מ״ג 16.7 מ״ג
אשלגן 2257.2 מ״ג 2257.2 מ״ג
אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן נוסף

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody