משק ויילר רקע

כמו בדוכני הרחוב: פיתה עם שניצל טופו פיקנטי וטחינה

אוכל רחוב בגרסתו הטבעונית אצלכם בבית - שניצל טופו פיקנטי מוגש בתוך פיתה עם טחינה מתובלת, בצל אדום ופטרוזיליה
אוכל רחוב בגרסתו הטבעונית אצלכם בבית - שניצל טופו פיקנטי מוגש בתוך פיתה עם טחינה מתובלת, בצל אדום ופטרוזיליה
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.9 קק״ל 479.8 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 28.7 גרם
    שומן 17.6 גרם 35.2 גרם
    נתרן 982.2 מ״ג 1964.4 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.4 מ״ג 146.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 329.3 מ״ג 658.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.9 קק״ל 479.8 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 28.7 גרם
    שומן 17.6 גרם 35.2 גרם
    נתרן 982.2 מ״ג 1964.4 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.4 מ״ג 146.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 329.3 מ״ג 658.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור

שניצל בפיתה בגרסה הטבעונית. מכניסים לפיתה טרייה, עם ירקות וצי’פס, ומקבלים מנה מפנקת וישראלית במיוחד, ללא מוצרים מן החי. ואל תשכחו את הטחינה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
רות אוליבר
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שניצל בפיתה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות, מניחים את השניצלים על מגש מרופד בנייר אפייה ואופים את השניצלים במשך 8-10 דקות.
  2. מערבבים בקערה את הבצל, הסומק, הפטרוזיליה, שמן הזית, הלימון והמלח.
  3. מכינים את הפיתות: עושים חריץ לרוחב הפיתה כדי לפתוח את הכיס , מורחים בכל פיתה כף טחינה, חוצים את השניצלים לחצי ומניחים בפיתה. מניחים כף מתערובת הבצל עם הפטרוזיליה וממלאים את החלל שנותר בצ’יפס.

    שניצל 2
    מוזגים כף טחינה ומגישים מייד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  4. מקשטים בתערובת הבצל עם פטרוזיליה, מוזגים מעל עוד כף טחינה ומגישים מיד.
שניצל 3
שניצל פיקנטי בפיתה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו בדוכני הרחוב: פיתה עם שניצל טופו פיקנטי וטחינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות