-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 239.9 קק״ל 479.8 קק״לפחמימות 14.3 גרם 28.7 גרםשומן 17.6 גרם 35.2 גרםנתרן 982.2 מ״ג 1964.4 מ״גחלבון 6.5 גרם 13.0 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 10.1 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 73.4 מ״ג 146.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 329.3 מ״ג 658.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות240
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 239.9 קק״ל 479.8 קק״לפחמימות 14.3 גרם 28.7 גרםשומן 17.6 גרם 35.2 גרםנתרן 982.2 מ״ג 1964.4 מ״גחלבון 6.5 גרם 13.0 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 10.1 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 73.4 מ״ג 146.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 329.3 מ״ג 658.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״גסגור
שניצל בפיתה בגרסה הטבעונית. מכניסים לפיתה טרייה, עם ירקות וצי’פס, ומקבלים מנה מפנקת וישראלית במיוחד, ללא מוצרים מן החי. ואל תשכחו את הטחינה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 240 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל בפיתה
-
4 יחידות שניצל טופו בטעם פיקנטי משק ויילר
-
4 כפות טחינה מוכנה
-
2 מלפפונים חמוצים גדוליםחתוכים לפרוסות
-
1 בצל סגול גדולפרוס דק
-
1 כפית סומאק
-
1 כף פטרוזיליהקצוצה דק
-
1 כף שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 מנה צ’יפס קפואמטוגן ומוכן לאכילה
-
2 יחידות פיתות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות, מניחים את השניצלים על מגש מרופד בנייר אפייה ואופים את השניצלים במשך 8-10 דקות.
- מערבבים בקערה את הבצל, הסומק, הפטרוזיליה, שמן הזית, הלימון והמלח.
- מכינים את הפיתות: עושים חריץ לרוחב הפיתה כדי לפתוח את הכיס , מורחים בכל פיתה כף טחינה, חוצים את השניצלים לחצי ומניחים בפיתה. מניחים כף מתערובת הבצל עם הפטרוזיליה וממלאים את החלל שנותר בצ’יפס.
- מקשטים בתערובת הבצל עם פטרוזיליה, מוזגים מעל עוד כף טחינה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות, מניחים את השניצלים על מגש מרופד בנייר אפייה ואופים את השניצלים במשך 8-10 דקות.
- מערבבים בקערה את הבצל, הסומק, הפטרוזיליה, שמן הזית, הלימון והמלח.
- מכינים את הפיתות: עושים חריץ לרוחב הפיתה כדי לפתוח את הכיס , מורחים בכל פיתה כף טחינה, חוצים את השניצלים לחצי ומניחים בפיתה. מניחים כף מתערובת הבצל עם הפטרוזיליה וממלאים את החלל שנותר בצ’יפס.
- מקשטים בתערובת הבצל עם פטרוזיליה, מוזגים מעל עוד כף טחינה ומגישים מיד.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן