![מרק בצל נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/03/01134457/NINJA2-744.jpg)
כמו בפריז: מרק בצל עם טוסט גבינה
מרק בצל צרפתי קלאסי קל ומהיר להכנה והכי כיף שאין כלים בסוף. פשוט להכניס את המצרכים למכשיר הנינג'ה, להפעיל למזוג לקערית ולחלום על פריס
מרק בצל צרפתי קלאסי קל ומהיר להכנה והכי כיף שאין כלים בסוף. פשוט להכניס את המצרכים למכשיר הנינג'ה, להפעיל למזוג לקערית ולחלום על פריס
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.3 קק״ל 781.1 קק״לפחמימות 22.5 גרם 90.1 גרםשומן 10.2 גרם 41.0 גרםנתרן 923.8 מ״ג 3695.2 מ״גחלבון 2.6 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 6.4 גרם 25.6 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 263.7 מ״ג 1055.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות195
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 195.3 קק״ל 781.1 קק״לפחמימות 22.5 גרם 90.1 גרםשומן 10.2 גרם 41.0 גרםנתרן 923.8 מ״ג 3695.2 מ״גחלבון 2.6 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 6.4 גרם 25.6 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 263.7 מ״ג 1055.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 195 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
מרק
הגשה
-
4 פרוסות בגטים לבניםאו לחם שאור
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מכניסים את הבצל והחמאה לבלנדר ומפעילים על תוכנית SAUTE . מסיימים ומפעילים שוב את התוכנית SAUTE לקבלת בצל יותר מקורמל.
מכניסים את הבצל למכשיר הבלנדר חם/קר (צילום: אפיק גבאי) - מכניסים את כל שאר המרכיבים ומפעילים על תוכנית ה SMOOTH SOUP .
- מכינים את הטוסט: מפזרים את הגבינה על פרוסת הלחם ומניחים על המרק החם, שחומו ימיס את הגבינה ומגישים.
מוזגים את המרק לצלחות הגשה (צילום: אפיק גבאי) מוסיפים את הטוסט למרק החם ונותנים לחום להמיס את הגבינה. תענוג. (צילום: אפיק גבאי)
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מכניסים את הבצל והחמאה לבלנדר ומפעילים על תוכנית SAUTE . מסיימים ומפעילים שוב את התוכנית SAUTE לקבלת בצל יותר מקורמל.
- מכניסים את כל שאר המרכיבים ומפעילים על תוכנית ה SMOOTH SOUP .
- מכינים את הטוסט: מפזרים את הגבינה על פרוסת הלחם ומניחים על המרק החם, שחומו ימיס את הגבינה ומגישים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![כמו בפריז: מרק בצל עם טוסט גבינה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/03/01134457/NINJA2-744.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לרגע חשבתי שאני בפריז
![Avatar](https://foody.co.il/app/uploads/2023/11/avatar_user_7_1701353199-54x54.png)
אחחחח…… פריס ((: