סימפוניה רקע

כמו בשאנז אליזה! קרואסונים שהופכים לכריכי גורמה

מי הגאון שחשב להפוך קרואסון לכריך? קרואסון חמאה מפנק עם ביצים עלומות וגבינת שמנת עם בצל מקורמל. לתת ביס ולהרגיש בפריז, אנחנו כבר שומעים את השנסון
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הביצים העלומות: שוברים את הביצה לתוך קערה קטנה, כוס או כל דבר אחר קטן ובודקים שהביצה תקינה.
  2. מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את החומץ.
  3. כשהמים רותחים, בבעבוע עדין, מכניסים בעדינות את הביצה לתוך המים ובעזרת כף מלפפים את החלבון מסביב לחלמון. 3 דק’ והביצה שלכם מוכנה.
  4. חוצים את הקרואסון ומורחים אותו בגבינת סימפוניה בצל מקורמל, מפזרים מעל את העגבניות ואת עלי האורוגולה ומניחים בזהירות את הביצים העלומות (2 לכל קרואסון). ממליחים ומפלפלים.
    קראוסון סימפוניה. צילום: אפיק גבאי
    קראוסון סימפוניה. צילום: אלי סטרול

    מתכונאית: נעמה פלד

    ביצוע והפקה: אלי סטרול

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 942.1 קק״ל 1884.1 קק״ל
פחמימות 650.4 גרם 1300.8 גרם
שומן 660.8 גרם 1321.5 גרם
נתרן 1751.2 מ״ג 3502.4 מ״ג
חלבון 781.3 גרם 1562.6 גרם
סיבים תזונתיים 642.5 גרם 1285.0 גרם
שומן רווי 649.0 גרם 1298.0 גרם
כולסטרול 1167.0 מ״ג 2334.0 מ״ג
סידן 714.1 מ״ג 1428.3 מ״ג
ברזל 644.0 מ״ג 1288.0 מ״ג
אשלגן 804.7 מ״ג 1609.4 מ״ג
אבץ 643.7 מ״ג 1287.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar