
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
1 חבילה גבינת סימפוניה בצל מקורמל
-
4 ביצים Lעלומות
-
1 כף חומץ 5%
-
1 חופן עלי רוקט
-
2 כפות עגבניות לחותבשמן
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את הביצים העלומות: שוברים את הביצה לתוך קערה קטנה, כוס או כל דבר אחר קטן ובודקים שהביצה תקינה.
- מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את החומץ.
- כשהמים רותחים, בבעבוע עדין, מכניסים בעדינות את הביצה לתוך המים ובעזרת כף מלפפים את החלבון מסביב לחלמון. 3 דק’ והביצה שלכם מוכנה.
- חוצים את הקרואסון ומורחים אותו בגבינת סימפוניה בצל מקורמל, מפזרים מעל את העגבניות ואת עלי האורוגולה ומניחים בזהירות את הביצים העלומות (2 לכל קרואסון). ממליחים ומפלפלים.
קראוסון סימפוניה. צילום: אלי סטרול מתכונאית: נעמה פלד
ביצוע והפקה: אלי סטרול
בשיתוף עם סימפוניה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
942.1
קק״ל
1884.1
קק״ל
פחמימות
650.4
גרם
1300.8
גרם
שומן
660.8
גרם
1321.5
גרם
נתרן
1751.2
מ״ג
3502.4
מ״ג
חלבון
781.3
גרם
1562.6
גרם
סיבים תזונתיים
642.5
גרם
1285.0
גרם
שומן רווי
649.0
גרם
1298.0
גרם
כולסטרול
1167.0
מ״ג
2334.0
מ״ג
סידן
714.1
מ״ג
1428.3
מ״ג
ברזל
644.0
מ״ג
1288.0
מ״ג
אשלגן
804.7
מ״ג
1609.4
מ״ג
אבץ
643.7
מ״ג
1287.4
מ״ג
תגובות (0)