כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים

אהרוני ממש לא חושב שצריך לעבוד קשה במטבח כדי להרשים את האורחים, ומכין כנאפה עם גבינה ודובדבנים טריים ב-15 דקות, קינוח קיצי וכיפי במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

סירופ סוכר

טיגון

אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הסירופ מלבד מי הזהר. מבשלים 15 דקות עד שהסירופ מסמיך מעט, מסירים מהאש ומוסיפים את מי הזהר.
  2. גוזרים את אטריות הקדאיף לחתיכות קצרות, מערבבים עם החמאה המומסת ואבקת הסוכר.
  3. מכינים את המילוי: מגלענים את הדובדבנים.
  4. מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.
  5. שופכים את החמאה המומסת למחבת רחבה. מניחים מעליה חצי מכמות שערות הקדאיף ומשטחים. מוסיפים את כל תערובת המילוי כשמקפידים להשאיר שוליים של 1 ס”מ ללא מילוי. משטחים מעל את המחצית השנייה של שערות הקדאיף.
  6. מעבירים את המחבת ללהבה גבוהה ומטגנים 5 דקות בלי להפוך. בעזרת צלחת, הופכים את הכנאפה לצידה השני ומטגנים 5 דקות.
  7. מעבירים את הכנאפה לצלחת הגשה, יוצקים את הסירופ ומקשטים בפיסטוקים קצוצים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 257.0 קק״ל 2056.0 קק״ל
פחמימות 29.1 גרם 232.9 גרם
שומן 15.0 גרם 120.2 גרם
נתרן 2.3 מ״ג 18.7 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 9.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 8.5 גרם 68.1 גרם
כולסטרול 34.9 מ״ג 279.5 מ״ג
סידן 12.3 מ״ג 98.4 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
אשלגן 91.3 מ״ג 730.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    לאה מינץ-גודסבלט

    שלום, אפשר להחליף בגבינה אחרת? לדוגמא מסקרפונה?

הצג עוד