כנפיים שאוכלים בידיים! כנפי עוף ברוטב צ’ילי מתוק

תמרה אהרוני מכינה כנפי עוף ברוטב צ'ילי מתוק שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול. מכינים כנשנוש לצפייה בכדורגל או כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית
תמרה אהרוני מכינה כנפי עוף ברוטב צ'ילי מתוק שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול. מכינים כנשנוש לצפייה בכדורגל או כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    5250
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5250.0 קק״ל 10500.0 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 118.7 גרם
    סוכר 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן 547.9 גרם 1095.8 גרם
    נתרן 3430.0 מ״ג 6860.1 מ״ג
    חלבון 49.3 גרם 98.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 46.0 גרם 91.9 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 555.0 מ״ג
    סידן 75.3 מ״ג 150.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 714.4 מ״ג 1428.8 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    5250
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5250.0 קק״ל 10500.0 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 118.7 גרם
    סוכר 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן 547.9 גרם 1095.8 גרם
    נתרן 3430.0 מ״ג 6860.1 מ״ג
    חלבון 49.3 גרם 98.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 46.0 גרם 91.9 גרם
    כולסטרול 277.5 מ״ג 555.0 מ״ג
    סידן 75.3 מ״ג 150.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 714.4 מ״ג 1428.8 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
תמרה אהרוני
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנפיים

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. חוצים את הכנפיים.
  2. ממליחים ומפלפלים את הכנפיים ומקמחים אותן היטב מכל הצדדים.
  3. מחממים את השמן במחבת או סיר ומטגנים את הכנפיים עד שהן מזהיבות היטב. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  4. קוצצים דק את השום, הג’ינג’ר, הצ’ילי החריף והבצל הירוק.
  5. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי כ-2 דקות.
  6. מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומביאים לרתיחה.
  7. מחזירים את הכנפיים לרוטב, מערבבים ומבשלים יחד 5 דקות. לפני ההגשה מפזרים את הבצל הירוק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כנפיים שאוכלים בידיים! כנפי עוף ברוטב צ’ילי מתוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    רוחמה לקס

    האם אפשר להכין בתנור באפיה או בגריל ולא לטגן?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, ואז צריך לוותר על הקמח

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות