כנפי עוף ברוטב צ’ילי מתוק

תמרה אהרוני מכינה כנפי עוף ברוטב צ'ילי מתוק שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול. מכינים כנשנוש לצפייה בכדורגל או כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. חוצים את הכנפיים.
  2. ממליחים ומפלפלים את הכנפיים ומקמחים אותן היטב מכל הצדדים.
  3. מחממים את השמן במחבת או סיר ומטגנים את הכנפיים עד שהן מזהיבות היטב. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  4. קוצצים דק את השום, הג’ינג’ר, הצ’ילי החריף והבצל הירוק.
  5. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי כ-2 דקות.
  6. מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומביאים לרתיחה.
  7. מחזירים את הכנפיים לרוטב, מערבבים ומבשלים יחד 5 דקות. לפני ההגשה מפזרים את הבצל הירוק.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 829.9 קק״ל 1659.8 קק״ל
פחמימות 57.8 גרם 115.5 גרם
שומן 47.6 גרם 95.2 גרם
נתרן 3954.1 מ״ג 7908.1 מ״ג
חלבון 49.1 גרם 98.2 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 5.9 גרם
שומן רווי 11.4 גרם 22.7 גרם
כולסטרול 277.5 מ״ג 555.0 מ״ג
סידן 98.9 מ״ג 197.8 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״ג
אשלגן 734.4 מ״ג 1468.8 מ״ג
אבץ 3.5 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody