כנפיים בסויה וסילאן שאופים בתנור

אחרי כמה וכמה נסיונות עז תלם הגיע למתכון המושלם לכנפיים בתנור. כנפיים בסויה וסילאן שמכינים מארבעה מצרכים בלבד ובשיטה פשוטה וקלה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

כנפיים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות (מצב חום עליון תחתון רגיל, לא טורבו).
  2. מניחים את הכנפיים על תבנית תנור עם נייר אפייה (עם רווחים).
  3. שמים את תבנית הכנפיים בתנור (200 מעלות) ואופים 25-35 דקות או עד שהכנפיים מעט זהובות (בשלב זה זה לא קריטי אם יישארו 5 דקות יותר או פחות בתנור, העיקר הצבע).
  4. מוציאים את התבנית מהתנור.
  5. בקערה מערבבים את הסויה, הסילאן והשומשום.
  6. יוצקים על לכנפיים ומערבבים היטב בעזרת כף עץ/תרווד.
  7. מורידים את חום התנור ל-180 מעלות.
  8. מכניסים לתנור ל-5-10 דקות נוספות, עד שכמעט כל הרוטב התאדה והכנפיים מצופות יפה ברוטב. אם יש לכם סבלנות, תוציאו קצת את המגש מהתנור וערבבו עם כף עץ אחרי 3 דקות בתנור.
  9. שימו לב: בשלב זה חשוב להשגיח על התנור. אם תתרחקו ותשכחו מהתבנית הרוטב יישרף.
  10. אם אחרי 10 דקות הרוטב בתבנית עדיין נראה נוזלי, מחזירים לתנור לעוד 5-10 דקות וממשיכים לצלות עד שהרוטב מצטמצם ומצפה טוב את הכנפיים.
  11. נותנים לכנפיים להתקרר מעט לפני שאוכלים.

נשמר במקרר 5 ימים.

רק 4 מצרכים
רק 4 מצרכים
כל כך טעים
כל כך טעים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 561.8 קק״ל 2247.2 קק״ל
פחמימות 14.3 גרם 57.1 גרם
שומן 36.0 גרם 144.0 גרם
נתרן 1392.3 מ״ג 5569.3 מ״ג
חלבון 45.4 גרם 181.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.0 גרם
שומן רווי 10.6 גרם 42.3 גרם
כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
סידן 90.5 מ״ג 362.1 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
אשלגן 671.6 מ״ג 2686.2 מ״ג
אבץ 3.5 מ״ג 13.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    טעים 😋

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody