סנו רקע

עופו על המנה הזו: כנפיים מטוגנות ברוטב צ’ילי ממכר

תתכוננו להתמכר: כנפיים מטוגנות ברוטב צ׳ילי שמכינים בזריזות. בזמן שמטגנים את הכנפיים מכינים רוטב צ׳ילי טעים במיוחד ומגישים יחד
תתכוננו להתמכר: כנפיים מטוגנות ברוטב צ׳ילי שמכינים בזריזות. בזמן שמטגנים את הכנפיים מכינים רוטב צ׳ילי טעים במיוחד ומגישים יחד
  • אילן פנחס
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.6 קק״ל 2703.4 קק״ל
    פחמימות 27.3 גרם 163.9 גרם
    שומן 23.8 גרם 143.1 גרם
    נתרן 752.3 מ״ג 4514.0 מ״ג
    חלבון 31.5 גרם 188.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 42.6 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 226.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 524.4 מ״ג 3146.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.6 קק״ל 2703.4 קק״ל
    פחמימות 27.3 גרם 163.9 גרם
    שומן 23.8 גרם 143.1 גרם
    נתרן 752.3 מ״ג 4514.0 מ״ג
    חלבון 31.5 גרם 188.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 42.6 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 226.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 524.4 מ״ג 3146.6 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנפיים


אופן הכנה

  1. בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הכנפיים יחד עם קמח תפו”א.
  2. מסננים את הכנפיים משאריות קמח ומעבירים לסלסלות של הצ’יפסר, כך שימלאו רק מחצית מגובהן. מטגנים עד הזהבה. ומוציאים את הכנפיים לצלחת מרופדת בסנו סושי - מגבות הפלא.
  3. מוציאים את הרשת מהשמן ותולים על הצ’יפסר להמתנה לטיגון שני.
  4. לאחר 3 דקות מורידים שוב את הכנפיים לצ’יפסר לטיגון נוסף מוציאים אחרי 3 דקות או עד שהכנפיים מוכנות.
  5. מכינים את הרוטב: כותשים את השום, מבשלים את כל המרכיבים מלבד החמאה בסיר רחב על אש בינונית. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד התמוססות של החמאה, יש לשים לב שהרוטב לא מתפרק.
  6. מגישים את הכנפיים עם הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עופו על המנה הזו: כנפיים מטוגנות ברוטב צ’ילי ממכר

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    מעולה

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה, המתכון נבדק.

      Avatar
      שי-לי יוסף

      מתכון בסרטון שונה מהמתכון הכתוב, בנוסף לא ברור מאיפה צצה החמאה בסוף המתכון ושאין אותה במצרכים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות