כנפיים מטוגנות ברוטב צ’ילי ממכר

תתכוננו להתמכר: כנפיים מטוגנות ברוטב צ׳ילי שמכינים בזריזות. בזמן שמטגנים את הכנפיים מכינים רוטב צ׳ילי טעים במיוחד ומגישים יחד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

כנפיים

אופן הכנה

  1. בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הכנפיים יחד עם קמח תפו”א.
  2. מסננים את הכנפיים משאריות קמח ומעבירים לסלסלות של הצ’יפסר, כך שימלאו רק מחצית מגובהן. מטגנים עד הזהבה.
  3. מוציאים את הרשת מהשמן ותולים על הצ’יפסר להמתנה לטיגון שני.
  4. לאחר 3 דקות מורידים שוב את הכנפיים לצ’יפסר לטיגון נוסף מוציאים אחרי 3 דקות או עד שהכנפיים מוכנות.
  5. מכינים את הרוטב: כותשים את השום. מבשלים את כל המרכיבים מלבד החמאה בסיר רחב על אש בינונית. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד התמוססות של החמאה, יש לשים לב שהרוטב לא מתפרק.
  6. מגישים את הכנפיים עם הרוטב.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 450.6 קק״ל 2703.4 קק״ל
פחמימות 27.3 גרם 163.6 גרם
שומן 23.8 גרם 143.0 גרם
נתרן 1546.0 מ״ג 9276.0 מ״ג
חלבון 31.5 גרם 188.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.3 גרם
שומן רווי 7.1 גרם 42.6 גרם
כולסטרול 185.0 מ״ג 1110.0 מ״ג
סידן 45.4 מ״ג 272.2 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 9.3 מ״ג
אשלגן 523.0 מ״ג 3138.0 מ״ג
אבץ 2.3 מ״ג 13.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody