כריך אנטריקוט ועגבניות שרי בפוקאצ’ה ביתית

למה לאכול בחוץ כשאפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים בקלות כריך אנטריקוט עסיסי. והבונוס? מכינים פוקאצ'ה ביתית ונהנים מלחם טרי
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    22

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים בצק: שמים בקערת מיקסר את הקמח, סוכר, רוזמרין, שמן ומים ומעבדים בעזרת וו לישה 4 דקות עד לקבלת בצק.
  2. מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את נפחו. הבצק דליל ויותר דומה לבלילה וזה בסדר .
  3. בתום ההתפחה, משטחים את הבצק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בעזרת ידיים רטובות.
  4. מחממים תנור ל-250 מעלות ואופים את הפוקאצ’ה במשך כ-20 דקות.
  5. מכינים מילוי: מחממים מחבת ברזל על אש גבוהה ומשמנים קלות בתרסיס שמן.
  6. ממליחים ומפלפלים את הבשר, מדביקים לכל נתח עלה מרווה וצורבים את הבשר חצי דקה מכל צד. מזלפים מעל מעט בסלמי לזיגוג ומוציאים לצלחת.
  7. במחבת קטנה מקפיצים את עגבניות השרי עם מעט תרסיס שמן זית, מלח פלפל שחור ובלסמי. מסירים מהאש.
  8. מכינים איולי: כותשים את שיני השום. חותכים לרצועות דקות את עלי הבזיליקום.
  9. מערבבים בקערה את השום, המיונז, החרדל והבזיליקום.
  10. חוצים את הפוקאצ’ה לרבעים ופותחים באמצע. מורחים את האיולי, מניחים מעל את הבשר, שמים עלי רוקט, בצל פרוס דק ועגבניות צלויות. סוגרים את הפוקאצ’ה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 842.1 קק״ל 5052.4 קק״ל
פחמימות 139.9 גרם 839.6 גרם
שומן 21.5 גרם 128.9 גרם
נתרן 1427.4 מ״ג 8564.5 מ״ג
חלבון 21.1 גרם 126.5 גרם
סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.1 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 17.6 גרם
כולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״ג
סידן 46.1 מ״ג 276.3 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 5.7 מ״ג
אשלגן 458.5 מ״ג 2750.8 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody