רקע יטבתה

רובי מיכאל מלבב – לביבה בתבנית אינגליש קייק

אמי נתנה לביבה לי, לביבה חמה וגדולה שתספיק לכל המשפחה! לחג החנוכה רובי מיכאל מכין לביבת תפוחי אדמה אפויה בתבנית אינגליש קייק. שיחוק!
אמי נתנה לביבה לי, לביבה חמה וגדולה שתספיק לכל המשפחה! לחג החנוכה רובי מיכאל מכין לביבת תפוחי אדמה אפויה בתבנית אינגליש קייק. שיחוק!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה ו-7 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1062
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1061.7 קק״ל 1061.7 קק״ל
    פחמימות 143.6 גרם 143.6 גרם
    שומן 39.0 גרם 39.0 גרם
    נתרן 7962.2 מ״ג 7962.2 מ״ג
    חלבון 30.9 גרם 30.9 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 182.0 מ״ג 182.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 1437.7 מ״ג 1437.7 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה ו-7 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1062
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1061.7 קק״ל 1061.7 קק״ל
    פחמימות 143.6 גרם 143.6 גרם
    שומן 39.0 גרם 39.0 גרם
    נתרן 7962.2 מ״ג 7962.2 מ״ג
    חלבון 30.9 גרם 30.9 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 182.0 מ״ג 182.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 1437.7 מ״ג 1437.7 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. ראשית, מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. שנית, פורסים מגבת על משטח עבודה נוח ומגרדים בחורים הגדולים של הפומפייה את תפוח האדמה והבצל.
  3. בנוסף, סוחטים היטב את הנוזלים ומעבירים את תפוח האדמה והבצל לקערה גדולה ויבשה.
  4. מוסיפים ביצה, קמח, סודה, תבלינים ושמנת לבישול 15% של יוטבתה. מערבבים היטב את כל המרכיבים.
  5. משמנים בנדיבות תבנית אינגליש קייק בינונית ומעבירים את תוכן הלביבה לתבנית.
  6. מכניסים את התבנית לתנור במרכז גובהו למשך 65 דקות.
  7. לאחר מכן מעבירים את התבנית לרצפת התנור, למשך 2 דקות בדיוק! (נרצה לקבל קראסט ולא לשרוף את המנה).
  8. מוציאים מהתנור ומניחים לתבנית להתקרר למשך כ-10 דקות.
  9. פורסים את הלביבה ומניחים בצלחת, מגישים לצד שמנת חמוצה מהערבה של יוטבתה ועירית קצוצה.
לביבות בתבנית אינגליש קייק
לביבה בתבנית אינגליש קייק. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רובי מיכאל מלבב – לביבה בתבנית אינגליש קייק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות