רקע ברימאג

לדעת מה הילדים שלכם אוכלים: ארטיקים ביתיים מפירות טריים!

כשאנחנו יודעים מה הילדים שלנו מכניסים לפה, זה הרבה יותר קל לפנק אותם עם מתוקים, ארטיקים ושלל תופינים. מתכון לארטיקים ביתיים מפירות טריים
כשאנחנו יודעים מה הילדים שלנו מכניסים לפה, זה הרבה יותר קל לפנק אותם עם מתוקים, ארטיקים ושלל תופינים. מתכון לארטיקים ביתיים מפירות טריים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    44
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 44.4 קק״ל 532.2 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 130.3 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.6 גרם
    נתרן 0.7 מ״ג 8.8 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 3.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 68.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 66.9 מ״ג 802.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    44
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 44.4 קק״ל 532.2 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 130.3 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.6 גרם
    נתרן 0.7 מ״ג 8.8 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 3.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 68.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 66.9 מ״ג 802.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • 2
    מיכלים או 400 גרם יוגורט 3%
  • 1/3 כוס דבש
    או מייפל
  • 1 1/2 כוסות מנגו
    קוביות מנגו קפואות
  • 1 1/2 כוסות קיווי
    קוביות קיווי קפואות
  • 1 1/2 כוסות תותים
    קוביות תות קפוא, או פטל או דובדבנים

אופן הכנה

  1. שמים בבלנדר את התותים עם שליש מהיוגורט ומעט דבש (או מייפל) וטוחנים היטב. מעבירים לקערה ומנקים את מיכל הבלנדר.
  2. טוחנים את המנגו עם שליש נוסף מהיוגורט. ואת הקיווי עם שליש נוסף. (כיוון שצריך להקפיא בין לבין את הבלילות, ניתן להכין אותן מעט לפני הוצאת הבלילות הקפואות מהמקרר).
  3. יוצקים לסירוגין את שלוש הבלילות, לא משנה עם מה מתחילים, יוצקים מבלילת התות, מכניסים להקפאה.
  4. מוציאים, תוקעים בכל ארטיק מקל ויוצקים מבלילת המנגו, מכניסים להקפאה.
  5. מוצאים ויוצקים מבלילת הקיווי ומכניסים להקפאה
  6. בהקפאה האחרונה, משאירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.

    ארטיקים מפירות טריים. צילום: שניר גואטה
    ארטיקים מפירות טריים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לדעת מה הילדים שלכם אוכלים: ארטיקים ביתיים מפירות טריים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      עד שהשכבה קפואה ואז מוסיפים את השכבה שמעליה.

    Avatar
    גאיה פולקמן-יהודה

    נתתם לי רעיון מה להכין לילדים שלי

      Avatar
      יערה

      אני לא מצליחה להבין את הכמות של היוגורט. כתוב שני מכלים ו400 גרם, אבל אם אני משנה את הכמויות ה400 ג’ לא משתנה. אז כל מיכל זה 400 ג’?

      Avatar
      מערכת Foody

      1 מיכל יוגורט=200 גרם. המתכון עודכן ועכשיו כשמשנים כמויות ארטיקים, גם הכמות יוגורט בגרמים משתנה בהתאם.

קטגוריות

אביזרים

תגיות