לדעת מה הילדים שלכם אוכלים: ארטיקים ביתיים מפירות טריים!

כשאנחנו יודעים מה הילדים שלנו מכניסים לפה, זה הרבה יותר קל לפנק אותם עם מתוקים, ארטיקים ושלל תופינים. מתכון לארטיקים ביתיים מפירות טריים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

  • 2 מיכלים יוגורט 3%
    400 גרם
  • 1/3 כוס דבש
    או מייפל
  • 1 1/2 כוסות מנגו
    קוביות מנגו קפואות
  • 1 1/2 כוסות קיווי
    קוביות קיווי קפואות
  • 1 1/2 כוסות תותים
    קוביות תות קפוא, או פטל או דובדבנים

אופן הכנה

  1. שמים בבלנדר את התותים עם שליש מהיוגורט ומעט דבש (או מייפל) וטוחנים היטב. מעבירים לקערה ומנקים את מיכל הבלנדר.
  2. טוחנים את המנגו עם שליש נוסף מהיוגורט. ואת הקיווי עם שליש נוסף. (כיוון שצריך להקפיא בין לבין את הבלילות, ניתן להכין אותן מעט לפני הוצאת הבלילות הקפואות מהמקרר).
  3. יוצקים לסירוגין את שלוש הבלילות, לא משנה עם מה מתחילים, יוצקים מבלילת התות, מכניסים להקפאה.
  4. מוציאים, תוקעים בכל ארטיק מקל ויוצקים מבלילת המנגו, מכניסים להקפאה.
  5. מוצאים ויוצקים מבלילת הקיווי ומכניסים להקפאה
  6. בהקפאה האחרונה, משאירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.

    ארטיקים מפירות טריים. צילום: שניר גואטה
    ארטיקים מפירות טריים. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 44.4 קק״ל 532.2 קק״ל
פחמימות 10.9 גרם 130.3 גרם
שומן 0.1 גרם 1.6 גרם
נתרן 0.7 מ״ג 8.8 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 3.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.5 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 5.7 מ״ג 68.1 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
אשלגן 66.9 מ״ג 802.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    גאיה פולקמן-יהודה

    נתתם לי רעיון מה להכין לילדים שלי