
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל9 שעות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
אופן הכנה
- שמים בבלנדר את התותים עם שליש מהיוגורט ומעט דבש (או מייפל) וטוחנים היטב. מעבירים לקערה ומנקים את מיכל הבלנדר.
- טוחנים את המנגו עם שליש נוסף מהיוגורט. ואת הקיווי עם שליש נוסף. (כיוון שצריך להקפיא בין לבין את הבלילות, ניתן להכין אותן מעט לפני הוצאת הבלילות הקפואות מהמקרר).
- יוצקים לסירוגין את שלוש הבלילות, לא משנה עם מה מתחילים, יוצקים מבלילת התות, מכניסים להקפאה.
- מוציאים, תוקעים בכל ארטיק מקל ויוצקים מבלילת המנגו, מכניסים להקפאה.
- מוצאים ויוצקים מבלילת הקיווי ומכניסים להקפאה
- בהקפאה האחרונה, משאירים להקפאה ל-8 שעות לפחות.
ארטיקים מפירות טריים. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
44.4
קק״ל
532.2
קק״ל
פחמימות
10.9
גרם
130.3
גרם
שומן
0.1
גרם
1.6
גרם
נתרן
0.7
מ״ג
8.8
מ״ג
חלבון
0.3
גרם
3.5
גרם
סיבים תזונתיים
0.7
גרם
8.5
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.2
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
5.7
מ״ג
68.1
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
1.8
מ״ג
אשלגן
66.9
מ״ג
802.5
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.5
מ״ג
תגובה אחת
נתתם לי רעיון מה להכין לילדים שלי