לחם גבינות ופטריות תלושותי

את המתכון הזה אתם חייבים להכין לאירוח הבא שלכם - לחם גבינות ופטריות שמזמין את האורחים לתלוש חתיכה ולאכול בהנאה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    17

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרככים מעט את החמאה במיקרוגל. קוצצים דק את הפטריות. מגררים את הגבינות.
  2. מכינים את הבצק: שמים את כל הרכיבים, למעט החמאה והמלח, בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים. מוסיפים את החמאה והמלח למיקסר וממשיכים ללוש 7 דקות. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים בין 90 ל-120 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מכינים את המילוי: מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הפטריות. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, מוציאים ושומרים בצד.
  4. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית. ממיסים את החמאה. טורפים את הביצה.
  5. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. פותחים כל חלק למלבן גדול. מורחים את פני הבצק בחמאה מומסת ומחלקים את הבצק לריבועים קטנים בעזרת סכין.
  6. בכל ריבוע שמים מעט מתערובת הפטריות וקצת מכל גבינה. מניחים ריבוע על ריבוע, עד שנוצרת ערימה של הריבועים. את הערימה מניחים בזהירות בתבנית.
  7. מברישים את פני המאפה בביצה טרופה, מפזרים עוד מעט גבינה מגוררת ואופים כ-30 דקות, עד שפני המאפה מזהיבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6755.3 קק״ל 6755.3 קק״ל
פחמימות 580.4 גרם 580.4 גרם
שומן 390.5 גרם 390.5 גרם
נתרן 7887.8 מ״ג 7887.8 מ״ג
חלבון 208.1 גרם 208.1 גרם
סיבים תזונתיים 27.8 גרם 27.8 גרם
שומן רווי 207.9 גרם 207.9 גרם
כולסטרול 1746.4 מ״ג 1746.4 מ״ג
סידן 2521.2 מ״ג 2521.2 מ״ג
ברזל 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
אשלגן 2418.6 מ״ג 2418.6 מ״ג
אבץ 16.9 מ״ג 16.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody