לחם גבינות ופטריות תלושותי

את המתכון הזה אתם חייבים להכין לאירוח הבא שלכם - לחם גבינות ופטריות שמזמין את האורחים לתלוש חתיכה ולאכול בהנאה
את המתכון הזה אתם חייבים להכין לאירוח הבא שלכם - לחם גבינות ופטריות שמזמין את האורחים לתלוש חתיכה ולאכול בהנאה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    6673
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6672.6 קק״ל 6672.6 קק״ל
    פחמימות 574.6 גרם 574.6 גרם
    שומן 387.1 גרם 387.1 גרם
    נתרן 9179.7 מ״ג 9179.7 מ״ג
    חלבון 212.8 גרם 212.8 גרם
    סיבים תזונתיים 27.8 גרם 27.8 גרם
    שומן רווי 210.6 גרם 210.6 גרם
    כולסטרול 1788.0 מ״ג 1788.0 מ״ג
    סידן 2523.9 מ״ג 2523.9 מ״ג
    ברזל 17.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    אשלגן 1465.5 מ״ג 1465.5 מ״ג
    אבץ 18.3 מ״ג 18.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    6673
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6672.6 קק״ל 6672.6 קק״ל
    פחמימות 574.6 גרם 574.6 גרם
    שומן 387.1 גרם 387.1 גרם
    נתרן 9179.7 מ״ג 9179.7 מ״ג
    חלבון 212.8 גרם 212.8 גרם
    סיבים תזונתיים 27.8 גרם 27.8 גרם
    שומן רווי 210.6 גרם 210.6 גרם
    כולסטרול 1788.0 מ״ג 1788.0 מ״ג
    סידן 2523.9 מ״ג 2523.9 מ״ג
    ברזל 17.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    אשלגן 1465.5 מ״ג 1465.5 מ״ג
    אבץ 18.3 מ״ג 18.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מרככים מעט את החמאה במיקרוגל. קוצצים דק את הפטריות. מגררים את הגבינות.
  2. מכינים את הבצק: שמים את כל הרכיבים, למעט החמאה והמלח, בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים. מוסיפים את החמאה והמלח למיקסר וממשיכים ללוש 7 דקות. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים בין 90 ל-120 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מכינים את המילוי: מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הפטריות. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, מוציאים ושומרים בצד.
  4. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית. ממיסים את החמאה. טורפים את הביצה.
  5. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. פותחים כל חלק למלבן גדול. מורחים את פני הבצק בחמאה מומסת ומחלקים את הבצק לריבועים קטנים בעזרת סכין.
  6. בכל ריבוע שמים מעט מתערובת הפטריות וקצת מכל גבינה. מניחים ריבוע על ריבוע, עד שנוצרת ערימה של הריבועים. את הערימה מניחים בזהירות בתבנית.
  7. מברישים את פני המאפה בביצה טרופה, מפזרים עוד מעט גבינה מגוררת ואופים כ-30 דקות, עד שפני המאפה מזהיבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם גבינות ופטריות תלושותי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי סימה, מומלץ להמיר רק מחצית מכמות הקמח במתכון ולא את כולה. שתפי אותנו איך יצא 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות