לטרוף אותה: פסטה אליו אוליו מתובלת לשלמות

הגעתם למתכון של הפסטה המושלמת! פסטה אליו אוליו איטלקית - עטופה בשמן זית חזק, עשבי תיבול, שום בשפע וצ'ילי בועט!
הגעתם למתכון של הפסטה המושלמת! פסטה אליו אוליו איטלקית - עטופה בשמן זית חזק, עשבי תיבול, שום בשפע וצ'ילי בועט!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    490
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 490.3 קק״ל 1961.1 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 182.6 גרם
    שומן 31.3 גרם 125.0 גרם
    נתרן 792.6 מ״ג 3170.4 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 17.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.9 מ״ג 75.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 51.5 מ״ג 206.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    490
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 490.3 קק״ל 1961.1 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 182.6 גרם
    שומן 31.3 גרם 125.0 גרם
    נתרן 792.6 מ״ג 3170.4 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 17.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.9 מ״ג 75.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 51.5 מ״ג 206.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי טעימים! קבלו מתכון נהדר ומהיר של פסטה אליו אוליו – פסטה דקיקה שמקפיצים עם שום ריחני, פטרוזיליה ובזיליקום קצוצים וצ’ילי גרוס. אל תוותרו גם על הטאץ’ הסופי של גבינת פרמז’ן מגוררת, היא תקפיץ את המנה לגבהים אחרים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
ניצן סוסיד
X

19 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה אליו אוליו

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד רבע כוס ממי הבישול.
  2. מטגנים במחבת את פרוסות השום בשמן זית חזק יד מרדכי במשך 2 דקות להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את הבזיליקום והפטרוזיליה ומערבבים.
  4. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול ששמרנו ומבשלים 5 דקות נוספות עד שכל המים מתאדים והרוטב מסמיך.
  5. מוסיפים את הצ’ילי הגרוס, המלח והפלפל השחור ומערבבים.
  6. מגישים עם גבינת פרמז’ן מגוררת מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לטרוף אותה: פסטה אליו אוליו מתובלת לשלמות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אוראל

    אפשר להשתמש בפסטה בצורות? או שחייב דקים?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר בצורות, אבל לא צינורות, כדי שכל הרוטב יעטוף את הפסטה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות