לשון בקר של אימא ג’ולי

משה שגב חוזר לשורשים ומבשל מנה משפחתית אותנטית - לשון בקר של אימא ג'ולי, שמתבשלת ארוכות עם תבלינים ועשבי תיבול ארומטיים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הלשון בסיר עם מים במשך שעתיים, או בסיר לחץ במשך 75 דקות. מצננים ומקלפים את העור. חותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומניחים בצד.
  2. קולפים וחותכים גס את שיני השום.
  3. במחבת סוטאז’ רחבה מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום עד להזהבה קלה.
  4. מניחים מעל את פרוסות הלשון אחת לצד השנייה בשכבה אחת.
  5. מערבבים את כל התבלינים עם המים ויוצקים מעל פרוסות הלשון בצורה שווה.
  6. מוסיפים את עשבי התיבול ועלי הדפנה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 320.7 קק״ל 1282.7 קק״ל
פחמימות 8.6 גרם 34.6 גרם
שומן 30.4 גרם 121.7 גרם
נתרן 48.9 מ״ג 195.5 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 20.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.8 גרם
שומן רווי 5.2 גרם 20.9 גרם
כולסטרול 18.5 מ״ג 74.0 מ״ג
סידן 81.2 מ״ג 324.7 מ״ג
ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
אשלגן 306.7 מ״ג 1226.9 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody