מאפה פסטה וגבינות של שי-לי ליפא

מנה נפלאה לסוף השבוע שמנצלת את כל שאריות הגבינות הטעימות שבמקרר ומצרפת אותם לפחמימה האהובה ביותר. מאפה פסטה וגבינות שמכינים בקערה אחת, בקלי קלות
מנה נפלאה לסוף השבוע שמנצלת את כל שאריות הגבינות הטעימות שבמקרר ומצרפת אותם לפחמימה האהובה ביותר. מאפה פסטה וגבינות שמכינים בקערה אחת, בקלי קלות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2167
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2166.8 קק״ל 2166.8 קק״ל
    פחמימות 1200.5 גרם 1200.5 גרם
    שומן 101.9 גרם 101.9 גרם
    נתרן 5405.7 מ״ג 5405.7 מ״ג
    חלבון 110.9 גרם 110.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 35.1 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 644.6 מ״ג 644.6 מ״ג
    סידן 1288.1 מ״ג 1288.1 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1455.0 מ״ג 1455.0 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2167
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2166.8 קק״ל 2166.8 קק״ל
    פחמימות 1200.5 גרם 1200.5 גרם
    שומן 101.9 גרם 101.9 גרם
    נתרן 5405.7 מ״ג 5405.7 מ״ג
    חלבון 110.9 גרם 110.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 35.1 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 644.6 מ״ג 644.6 מ״ג
    סידן 1288.1 מ״ג 1288.1 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1455.0 מ״ג 1455.0 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים, עד שהפסטה בדרגת אל-דנטה. מסננים היטב.
  3. מעבירים את הפסטה לקערה, מוסיפים שמן זית ומערבבים למניעת הידבקות. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  4. יוצקים למחבת (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) או לתבנית עגולה ומשטחים.
  5. אופים 45-40 דקות, עד שהמאפה זהוב ויציב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה פסטה וגבינות של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות