מאפינס בננות ושוקולד צ’יפס שילדים מאוד אוהבים

רוצים לגוון את ארוחות העשר של הילדים ולאפות להם פינוק מתוק? איילת הירשמן מכינה מאפינס בננות ושוקולד צ'יפס שיגרמו לכל הכיתה לקנא
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את שקעי התבנית בתרסיס שמן או מרפדים אותם במנז’טים.
  2. קולפים את הבננות, שמים אותן בקערת המיקסר ומועכים היטב במזלג עד שמתקבלת עיסת בננות רכה.
  3. מוסיפים את החמאה הרכה ואת הסוכר ומעבדים במיקסר עם וו גיטרה כדקה במהירות בינונית, רק עד שמתקבל קרם אחיד.
  4. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומעבדים עד שהן נטמעות בתערובת.
  5. מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הקמח. מערבבים ידנית עם כף עץ בכמה תנועות קצרות ואחידות, רק עד שהעיסה אחידה (הסיבה: ערבוב יתר יגרום למאפינס להיות דחוסים וקשים. ערבוב קצר ישאיר אותם רכים).
  6. מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים קלות עם כף עץ בכמה תנועות קצרות.
  7. יוצקים את העיסה לשקעים, עד לשלושה רבעים מגובהם.
  8. אופים במשך 20-15 דקות, עד שהמאפינס זהובים וקיסם הננעץ במרכז יוצא לח עם מעט פירורים עליו.

הערות

  • ניתן להשתמש בתבנית שקעים בקוטר 8 ס"מ ל-6 מאפינס או בתבנית שקעים בקוטר 4 ס"מ ל-12 מאפינס
  • ניתן להשתמש בנטיפי שוקולד עשויים שוקולד חלב, שוקולד מריר או שוקולד לבן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2843.9 קק״ל 2843.9 קק״ל
פחמימות 452.5 גרם 452.5 גרם
שומן 139.5 גרם 139.5 גרם
נתרן 2569.1 מ״ג 2569.1 מ״ג
חלבון 41.6 גרם 41.6 גרם
סיבים תזונתיים 8.4 גרם 8.4 גרם
שומן רווי 79.4 גרם 79.4 גרם
כולסטרול 802.8 מ״ג 802.8 מ״ג
סידן 167.9 מ״ג 167.9 מ״ג
ברזל 11.9 מ״ג 11.9 מ״ג
אשלגן 2429.4 מ״ג 2429.4 מ״ג
אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody