רקע ראש השנה
קאבר דסקטופ ראש השנה

מאפינס דבש שילדים אוהבים

מאפינס דבש שילדים אוהבים זה מאפים אישיים, קטנים ומתוקים, מתובלים וארומטיים, שאפשר להכין גם בתבנית אינגלישקייק או בתבנית עוגה עגולה עם חור
מאפינס דבש שילדים אוהבים זה מאפים אישיים, קטנים ומתוקים, מתובלים וארומטיים, שאפשר להכין גם בתבנית אינגלישקייק או בתבנית עוגה עגולה עם חור
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.8 קק״ל 5611.6 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 768.0 גרם
    שומן 10.5 גרם 253.1 גרם
    נתרן 55.7 מ״ג 1337.0 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 95.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 26.6 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 457.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 47.3 מ״ג 1135.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.8 קק״ל 5611.6 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 768.0 גרם
    שומן 10.5 גרם 253.1 גרם
    נתרן 55.7 מ״ג 1337.0 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 95.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 26.6 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 457.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 47.3 מ״ג 1135.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור

את המתכון הנהדר הזה קיבלתי מהגננת דייזי אטיאס ממצפה רמון. היא מכינה את המאפינס האלה בגן פעם בשבוע, והילדים פשוט משוגעים עליהם (כולל תבלין הציפורן, שלא כדאי לוותר עליו). שימו לב לא למלא את עטרות הנייר עד הסוף – המאפינס תופחים מאוד במהלך האפייה.

כדי להפוך את המאפינס האלה למאפינס תפוח בדבש חגיגיים לכבוד ראש השנה- קולפים 3 תפוחים ירוקים חמוצים (מסוג גרני סמית) וחותכים לקוביות. מקפיצים במחבת עם 30 גרם חמאה, 3 כפות סוכר ו- 1/2 כפית קינמון במשך 5 דקות. מסירים מהאש, מסננים מנוזלים ומצננים. מוסיפים את קוביות התפוחים לבלילת המאפינס ומערבבים היטב. מרכיבים ואופים כרגיל.

את מאפינס הדבש (או מאפינס הדבש והתפוחים) ניתן לאפות גם כעוגה רגילה. כמות הבלילה תמלא 3 תבניות אינגליש קייק או תבנית קוגלהוף אחת. זמן האפייה יתארך לכ- 40-45 דקות במקרה של עוגות אינגליש קייק, או כשעה ורבע במקרה של עוגת קוגלהוף.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה טורפים יחד סוכר, דבש, שמן, תה וביצים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, קינמון וציפורן ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה, ללא גושים.
  4. יוצקים לתבנית מאפינס מרופדת בעטרות נייר (מנז’טים) ואופים 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים).

הערות

  • המתכון מספיק ל-3 עוגות בתבניות אינגליש קייק, או עוגה אחת בתבנית קוגלהוף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס דבש שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אני

    תודה! הכנתי באינגליש קייק ויצא מאד טעים אבל העוגה התבקעה מאד רציתי לדעת מה הבעיה? ובאיזה תוכנית בתנור הכי מומלץ לאפות עוגות בחושות

      Avatar
      Foody Foody

      היי, ככל הנראה החום בתנור היה גבוה מדי. מומלץ לאפות עוגות במצב אפייה בתנור בחום של 160 מעלות ואז האפייה נשמרת אחידה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות