מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות

מחפשים גיוון לארוחת הערב לילדים? מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות הוא התשובה בשבילכם. שילוב אהוב של פסטה, גבינות ורוטב עגבניות. מנה נהדרת גם למבוגרים
מחפשים גיוון לארוחת הערב לילדים? מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות הוא התשובה בשבילכם. שילוב אהוב של פסטה, גבינות ורוטב עגבניות. מנה נהדרת גם למבוגרים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2562
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2562.1 קק״ל 2562.1 קק״ל
    פחמימות 176.9 גרם 176.9 גרם
    שומן 137.2 גרם 137.2 גרם
    נתרן 3529.7 מ״ג 3529.7 מ״ג
    חלבון 154.9 גרם 154.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 80.7 גרם 80.7 גרם
    כולסטרול 914.8 מ״ג 914.8 מ״ג
    סידן 2297.0 מ״ג 2297.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 615.4 מ״ג 615.4 מ״ג
    אבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2562
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2562.1 קק״ל 2562.1 קק״ל
    פחמימות 176.9 גרם 176.9 גרם
    שומן 137.2 גרם 137.2 גרם
    נתרן 3529.7 מ״ג 3529.7 מ״ג
    חלבון 154.9 גרם 154.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 80.7 גרם 80.7 גרם
    כולסטרול 914.8 מ״ג 914.8 מ״ג
    סידן 2297.0 מ״ג 2297.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 615.4 מ״ג 615.4 מ״ג
    אבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה (לא עד הסוף) ומסננים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
  3. מוסיפים לסיר עם הספגטי המסונן חמאה, ביצים וגבינה ומערבבים היטב.
  4. לוקחים קבוצת ספגטי, מניחים בשקע של תבנית שקעים, לוחצים ומעצבים לצורת קן. ממשיכים עם יתר השקעים.
  5. מכינים את המלית: מערבבים בקערה קוטג’, גבינת פרמז’ן ורוטב עגבניות.
  6. מחלקים את המלית באופן אחיד בין השקעים.
  7. מפזרים מעל גבינת מוצרלה ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.
  8. מגישים מיד.
מבשלים את הפסטה
מבשלים את הפסטה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    יאאמי

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אפרת בורשטיין

    מה אפשר במקום גבינות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, במתכון זה אין אפשרות להחליף את הגבינות, מדובר בכוסות ספגטי שהן מעין פשטידות גבינה קטנות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות