מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות

מחפשים גיוון לארוחת הערב לילדים? מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות הוא התשובה בשבילכם. שילוב אהוב של פסטה, גבינות ורוטב עגבניות. מנה נהדרת גם למבוגרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בסיס

מלית

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה (לא עד הסוף) ומסננים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
  3. מוסיפים לסיר עם הספגטי המסונן חמאה, ביצים וגבינה ומערבבים היטב.
  4. לוקחים קבוצת ספגטי, מניחים בשקע של תבנית שקעים, לוחצים ומעצבים לצורת קן. ממשיכים עם יתר השקעים.
  5. מכינים את המלית: מערבבים בקערה קוטג’, גבינת פרמז’ן ורוטב עגבניות.
  6. מחלקים את המלית באופן אחיד בין השקעים.
  7. מפזרים מעל גבינת מוצרלה ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.
  8. מגישים מיד.
מבשלים את הפסטה
מבשלים את הפסטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3562.9 קק״ל 3562.9 קק״ל
פחמימות 367.2 גרם 367.2 גרם
שומן 137.8 גרם 137.8 גרם
נתרן 3333.5 מ״ג 3333.5 מ״ג
חלבון 188.8 גרם 188.8 גרם
סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
שומן רווי 81.1 גרם 81.1 גרם
כולסטרול 831.6 מ״ג 831.6 מ״ג
סידן 2395.6 מ״ג 2395.6 מ״ג
ברזל 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
אשלגן 1714.8 מ״ג 1714.8 מ״ג
אבץ 15.1 מ״ג 15.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    יאאמי

תגובות (2)

      Avatar
      Foody Foody

      היי, במתכון זה אין אפשרות להחליף את הגבינות, מדובר בכוסות ספגטי שהן מעין פשטידות גבינה קטנות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody