סנו רקע

מאפינס שוקולד ושוקולד צ’יפס טבעוני

מאפינס שוקולד גדולים ומפנקים עם שוקולד צ'יפס ושברי שוקולד מריר, נימוחים ועשירים שלא תאמינו שהם לגמרי טבעוניים
מאפינס שוקולד גדולים ומפנקים עם שוקולד צ'יפס ושברי שוקולד מריר, נימוחים ועשירים שלא תאמינו שהם לגמרי טבעוניים
  • שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    359
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 359.4 קק״ל 3593.6 קק״ל
    פחמימות 47.9 גרם 479.2 גרם
    שומן 16.3 גרם 163.2 גרם
    נתרן 43.9 מ״ג 438.6 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 57.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 37.6 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 693.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 147.0 מ״ג 1470.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    359
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 359.4 קק״ל 3593.6 קק״ל
    פחמימות 47.9 גרם 479.2 גרם
    שומן 16.3 גרם 163.2 גרם
    נתרן 43.9 מ״ג 438.6 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 57.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 37.6 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 693.2 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 147.0 מ״ג 1470.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס שוקולד

תוספת


אופן הכנה

  1. מחממים תנור על 175 מעלות.
  2. מרפדים תבנית מאפינס בנייר אפייה טבעי סנו חתוך כמו בסרטון.
  3. בקערה מערבבים את כל המרכיבים הרטובים.
  4. מנפים לתוך הקערה את כל המרכיבים היבשים ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים שוקולד מריר שבור גס ומערבבים.
  6. מעבירים כפות גדושות של הבלילה לגומות המאפינס, ממלאים עד הסוף ומקשטים בשוקולד צ’יפס.
  7. אופים בתנור שחומם מראש במשך 20-25 דקות, עד שקיסם יוצא כמעט נקי מהמאפין המרכזי בתבנית.
  8. משאירים בתבנית 10 דקות ואז מחלצים מהתבנית ומקררים לחלוטין לפני הגשה.

    מאפינס שוקולד עם שוקולד צ'יפס 2
    מאפינס שוקולד עם שוקולד צ’יפס. צילום: שקמה בראון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות