מאפינס שוקולד עם סוכריות צבעוניות
מאפינס שוקולד עשיר ועסיסי במינימום עבודה. אחרי המון בקשות למאפינס קל להכנה וטעים דאגנו לכם לאחד טוב כזה שלא תרצו להפסיק לאכול
מאפינס שוקולד עשיר ועסיסי במינימום עבודה. אחרי המון בקשות למאפינס קל להכנה וטעים דאגנו לכם לאחד טוב כזה שלא תרצו להפסיק לאכול
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 392.3 קק״ל 4707.6 קק״לפחמימות 38.0 גרם 455.5 גרםשומן 24.6 גרם 295.3 גרםנתרן 70.1 מ״ג 841.0 מ״גחלבון 6.3 גרם 75.2 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 24.4 גרםשומן רווי 14.6 גרם 175.4 גרםכולסטרול 105.8 מ״ג 1269.6 מ״גסידן 87.3 מ״ג 1047.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 186.4 מ״ג 2237.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 11.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות392
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 392.3 קק״ל 4707.6 קק״לפחמימות 38.0 גרם 455.5 גרםשומן 24.6 גרם 295.3 גרםנתרן 70.1 מ״ג 841.0 מ״גחלבון 6.3 גרם 75.2 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 24.4 גרםשומן רווי 14.6 גרם 175.4 גרםכולסטרול 105.8 מ״ג 1269.6 מ״גסידן 87.3 מ״ג 1047.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 186.4 מ״ג 2237.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 11.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 392 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס שוקולד
-
1 1/4 כוסות קמח לבן
-
1/4 כוס אבקת קקאו
-
1 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
2 ביצים L
-
60 גרם חמאהמומסת
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס חלב 3%
-
150 גרם יוגורט 3%
ציפוי
-
200 גרם שמנת מתוקה 38%
-
150 גרם שוקולד מריר
-
250 גרם שמנת מתוקה 38%
-
50 גרם סוכריות עדשים צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומסדרים תבנית מאפינס ב-12 עטרות נייר מספר 4 הנמל.
- מכינים את המאפינס: מערבבים בקערה אחת את החומרים היבשים (הקמח, אבקת הקקאו, אבקת אפייה והסוכר)
- מערבבים בקערה נפרדת את החומרים הרטובים (הביצים, השמן, תמצית הווניל, החלב והיוגורט)
- מוסיפים את תערובת הרטובים לתערובת היבשים ומערבבים רק עד שהקמח נטמע (יכול להיות שיישארו מעט נקודות קמח וזה בסדר).
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף וממלאים את עטרות הנייר עד 3/4 גובה.
- אופים כ-25 דקות. מצננים.
- מכינים את הציפוי: מרתיחים 200 גרם שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים יחד לתערובת חלקה. מקררים מעט.
- מקציפים 250 גרם שמנת לקצפת יציבה ורכה. מקפלים אותה יחד עם הגנאש שהתקרר מעט.
- מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על המאפינס שהתקררו.
- מקשטים בסוכריות מיני עדשים שוקולד של הנמל.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומסדרים תבנית מאפינס ב-12 עטרות נייר מספר 4 הנמל.
- מכינים את המאפינס: מערבבים בקערה אחת את החומרים היבשים (הקמח, אבקת הקקאו, אבקת אפייה והסוכר)
- מערבבים בקערה נפרדת את החומרים הרטובים (הביצים, השמן, תמצית הווניל, החלב והיוגורט)
- מוסיפים את תערובת הרטובים לתערובת היבשים ומערבבים רק עד שהקמח נטמע (יכול להיות שיישארו מעט נקודות קמח וזה בסדר).
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף וממלאים את עטרות הנייר עד 3/4 גובה.
- אופים כ-25 דקות. מצננים.
- מכינים את הציפוי: מרתיחים 200 גרם שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים יחד לתערובת חלקה. מקררים מעט.
- מקציפים 250 גרם שמנת לקצפת יציבה ורכה. מקפלים אותה יחד עם הגנאש שהתקרר מעט.
- מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על המאפינס שהתקררו.
- מקשטים בסוכריות מיני עדשים שוקולד של הנמל.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן