מה אוכלים בחופשת הקורונה? טורטייה כוסמת ירוקה

גם בבידוד אפשר לאכול בריא! עדי הררי מביאה לכם מתכון בריא וטעים לטורטיות מהירות מכוסמת ירוקה, ללא גלוטן, שאפשר למלא בכל מה שעולה על דעתכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

אני עדי, נטורופתית ואימא מלב השרון. אנחנו משפחה שאוהבת לאכול, ולאכול טוב ובריא.

חלק נרחב מהעבודה שלנו זה להדריך מטופלים לתזונה בריאה, לכן אנו כל הזמן מיצרים פתרונות פשוטים ומעניינים לארוחות.

את המתכון הזה כתבתי בקבוצת הפייסבוק חופשת קורונה - אז מה אוכלים היום? אתם מוזמנים גם לבשל איתנו ולהעביר את הזמן יחד.

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את הכוסמת בקערה עם מים במשך שלוש שעות. מסננים מנוזלים ובמעבד מזון/ בלנד טוחנים את הכוסמת עם 2.5 כוסות מים ושאר הרכיבים.
  2. מחממים מחבת (מומלצת מחבת נונסטיק) ובעזרת מצקת שופכים מהבלילה שנוצרה ויוצרים קרפים דקים.
  3. צורבים על אש בינונית/ גבוהה צד אחד עד שהשוליים משתחררים (בערך 2 דקות) הופכים וצורבים עוד דקה מהצד השני. אין צורך לשמן את המחבת.

    צורבים על אש בינונית/ גבוהה צד אחד עד שהשוליים משתחררים
    צורבים על אש בינונית/ גבוהה צד אחד עד שהשוליים משתחררים

  4. מגישים עם איזה מילוי, סלט, מטבל שאוהבים.

    טורטייה כוסמת ירוקה. צילום: עדי הררי
    טורטייה כוסמת ירוקה. צילום: עדי הררי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 32.0 קק״ל 128.1 קק״ל
פחמימות 0.2 גרם 0.8 גרם
שומן 3.5 גרם 14.2 גרם
נתרן 581.7 מ״ג 2326.8 מ״ג
חלבון 0.1 גרם 0.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3.9 מ״ג 15.6 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 8.6 מ״ג 34.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody