מוס שוקולד קלאסי בכלים אישיים

שי-לי ליפא מכינה מוס שוקולד אוורירי וקרמי שלוקח 10 דקות להכין ו3 שעות להתאפק, אבל הוא שווה את זה. מתכון קלאסי לקינוח שאף פעם לא מאכזב.
שי-לי ליפא מכינה מוס שוקולד אוורירי וקרמי שלוקח 10 דקות להכין ו3 שעות להתאפק, אבל הוא שווה את זה. מתכון קלאסי לקינוח שאף פעם לא מאכזב.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    438
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 438.4 קק״ל 2630.4 קק״ל
    פחמימות 36.9 גרם 221.6 גרם
    שומן 30.8 גרם 184.6 גרם
    נתרן 16.3 מ״ג 98.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 21.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 19.3 גרם 116.0 גרם
    כולסטרול 18.6 מ״ג 111.5 מ״ג
    סידן 25.2 מ״ג 151.0 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 217.2 מ״ג 1303.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    438
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 438.4 קק״ל 2630.4 קק״ל
    פחמימות 36.9 גרם 221.6 גרם
    שומן 30.8 גרם 184.6 גרם
    נתרן 16.3 מ״ג 98.0 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 21.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 19.3 גרם 116.0 גרם
    כולסטרול 18.6 מ״ג 111.5 מ״ג
    סידן 25.2 מ״ג 151.0 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 217.2 מ״ג 1303.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור

בסופו של יום, אין כמו הקלאסיקות האהובות עלינו. מוס שוקולד בכוסות אישיות הוא קינוח שתמיד הולכים איתו על בטוח. לא משנה מה הכנתם לארוחה חוץ מזה, אם תכינו את המתכון הזה, תהיו בטוחים שכולם יהיו מרוצים ויסיימו עם טעם מתוק ומושלם!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
שי-לי ליפא
X

12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים יחד עם חמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
  2. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד.
  3. מקציפים שמנת מתוקה ותמצית וניל לקצפת רכה (לא נוקשה) ומקפלים לתערובת השוקולד.
  4. יוצקים לכלי הגשה מרכזי או לכלים אישיים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
  5. שומרים במקרר עד 3 ימים.
  6. מפזרים מעל שוקולד מגורר או שוקולד צ’יפס ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוס שוקולד קלאסי בכלים אישיים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות